Fortnite Offset, Signature ve Util Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
konu full copy+paste. authoru aşağı bıraktım kendisine ulaşarak teşekkür edebilirsin.

Author:
konuyu 14 temmuzda atmışım bu kadar kudurduysan baya sinirlendirmişim iyi günler.
Face Injectörü vmp ile donatıp satanlarada selam olsun

konuyu 14 temmuzda atmışım bu kadar kudurduysan baya sinirlendirmişim iyi günler.
Face Injectörü vmp ile donatıp satanlarada selam olsun
face injector mu donatıp satmak mı? sen neyin kafasını yaşıyon paster ezik seni XD 14 temmuzda paylaştın da şuan da ne değişti hala pastersin :D üflesem satılığa çıkarsın la türko

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
face injector mu donatıp satmak mı? sen neyin kafasını yaşıyon paster ezik seni XD üflesem satılığa çıkarsın la türko
mo1racım cybervalinjecotr neye benziyordu biraz açıklar mısın?

aslında sana iyilik yapıyorum ama bak hala akıllanmadın kaç konudur ezikliğinle dalga geçiyorum sürekli yüzüne vuruyorum paster olduğunu hala akıllanma yok milletin emeğini çalarak tık kasmalar yok kredi vermemeler, kendi yapmış gibi paylaşmalar falan böyle devam et. neyse hadi ud hile çıkar satta insanlar hile bekliyor forumda bak

aslında sana iyilik yapıyorum ama bak hala akıllanmadın kaç konudur ezikliğinle dalga geçiyorum sürekli yüzüne vuruyorum paster olduğunu hala akıllanma yok milletin emeğini çalarak tık kasmalar yok kredi vermemeler, kendi yapmış gibi paylaşmalar falan böyle devam et. neyse hadi ud hile çıkar satta insanlar hile bekliyor forumda bak
Kanka her tartışmanda, vukuaatın'da türko,türko diyip eziklemeye çalışıyorsunda sen nerelisin? adanalı kürdün tekisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt