konu full copy+paste. authoru aşağı bıraktım kendisine ulaşarak teşekkür edebilirsin.eline sağlık
konuyu 14 temmuzda atmışım bu kadar kudurduysan baya sinirlendirmişim iyi günler.konu full copy+paste. authoru aşağı bıraktım kendisine ulaşarak teşekkür edebilirsin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Author:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
face injector mu donatıp satmak mı? sen neyin kafasını yaşıyon paster ezik seni XD 14 temmuzda paylaştın da şuan da ne değişti hala pastersin üflesem satılığa çıkarsın la türkokonuyu 14 temmuzda atmışım bu kadar kudurduysan baya sinirlendirmişim iyi günler.
Face Injectörü vmp ile donatıp satanlarada selam olsun
mo1racım cybervalinjecotr neye benziyordu biraz açıklar mısın?face injector mu donatıp satmak mı? sen neyin kafasını yaşıyon paster ezik seni XD üflesem satılığa çıkarsın la türko
mo1ra mı? sen neyin kafasını yaşıyon la? özelden hesap açıpta ensar kürtünün resmini pp yapıp dürten senmiydin yoksa benimo1racım cybervalinjecotr neye benziyordu biraz açıklar mısın?
ahaha komik senimo1ra mı? sen neyin kafasını yaşıyon la? özelden hesap açıpta ensar kürtünün resmini pp yapıp dürten senmiydin yoksa beni
aslında sana iyilik yapıyorum ama bak hala akıllanmadın kaç konudur ezikliğinle dalga geçiyorum sürekli yüzüne vuruyorum paster olduğunu hala akıllanma yok milletin emeğini çalarak tık kasmalar yok kredi vermemeler, kendi yapmış gibi paylaşmalar falan böyle devam et. neyse hadi ud hile çıkar satta insanlar hile bekliyor forumda bakahaha komik seni
Kanka her tartışmanda, vukuaatın'da türko,türko diyip eziklemeye çalışıyorsunda sen nerelisin? adanalı kürdün tekisin.aslında sana iyilik yapıyorum ama bak hala akıllanmadın kaç konudur ezikliğinle dalga geçiyorum sürekli yüzüne vuruyorum paster olduğunu hala akıllanma yok milletin emeğini çalarak tık kasmalar yok kredi vermemeler, kendi yapmış gibi paylaşmalar falan böyle devam et. neyse hadi ud hile çıkar satta insanlar hile bekliyor forumda bak
Kankan değilim olum senin kendine gel ayrıca türküm fakat senin gibi ayrımcı şeref yoksunu insanlarlada işim olmaz.Kanka her tartışmanda, vukuaatın'da türko,türko diyip eziklemeye çalışıyorsunda sen nerelisin? adanalı kürdün tekisin.