ensaealkan
Banned
Başlıkta belirttiğim gibi, tamamen engellenmeyeceğini biliyorum fakat elimden en fazla ne gelir nasıl bir önlem alabilirim öğrenmek istiyorum.
utanmadan 13 yazıyor git bileklerini kes bu arada anama laf etmen hoş olmadı gurursuzluğunla kal6 customera annenin seyiyle mi baktın bilmiyorum ama 13 customer var aslan kardeşim benim daha fazla rezil olmadan uza şurdan
la eşşeğin oğlu bi anons ettirmediğin kaldı 6 customerin var diye. 13 desen anlarım amkutanmadan 13 yazıyor git bileklerini kes bu arada anama laf etmen hoş olmadı gurursuzluğunla kal
Eşşek seni 20 customerin bile yok satıcıyım diye geziyosun git bileklerini kesla eşşeğin oğlu bi anons ettirmediğin kaldı 6 customerin var diye. 13 desen anlarım amk
daha iyisini sen yap o zaman amk iyiysen ben iyiyim deme insanlar desin kafa şişirme aksam aksam sovdurtme kendineEşşek seni 20 customerin bile yok satıcıyım diye geziyosun git bileklerini kes
hadi ötede ağla kardeşim ötede kötüsün bunu biliyoruz takipçi satmaya devam etdaha iyisini sen yap o zaman amk iyiysen ben iyiyim deme insanlar desin kafa şişirme aksam aksam sovdurtme kendine
ağla diyene bak amk yazacak birşey bulamadıhadi ötede ağla kardeşim ötede kötüsün bunu biliyoruz takipçi satmaya devam et
1- Biz Tüm Müşterilerimize Rol Vermiyoruz .rezil herif 6 customerle nereye büyüyosun
adamlar belliki zorunuza gidiyor birazdaha kudurmaya devam adamlar işlerini hakkıyla yapıyorlarürünün yok senin anla artık kendin bile yazmıssın yapımcı ben değilim diye bok kokan hileni başka yerde pazarla bu forum senin gibi kalitesiz hile satan insanlara kapalı dostum xd
naber askimkonu altında tartışmaya devam etmeyin.