ensaealkan
Banned
Başlıkta belirttiğim gibi, tamamen engellenmeyeceğini biliyorum fakat elimden en fazla ne gelir nasıl bir önlem alabilirim öğrenmek istiyorum.
sensincahilNe kadar cahil cühela fivemden anlamayan adam varsa konuya girmiş dostum sunucunu korumak istiyorsan trigger açığı bulup kapatman lazım crown menü gibi sınırlı sayıda satılan hilelere tek çözüm bu mtc zaten bir kaç aya patlar korkulacak bişey yok yani re ile full dump atıp trigger deneyebilirsin mtc sahibi değilsen.
Hile piyasasında tutunamayıp smm panel işine giren 2 3 tane lamerin başı olmana mı yanayım forumda FiveM konularını hypelayan bir adama cahil demene mi yanayim kararsız kaldım ama sen öyle diyorsan doğrudur.sensincahil
la essek hile satmaya devam ediyoz para fazla gelince smm de yapak dedikHile piyasasında tutunamayıp smm panel işine giren 2 3 tane lamerin başı olmana mı yanayım forumda FiveM konularını hypelayan bir adama cahil demene mi yanayim kararsız kaldım ama sen öyle diyorsan doğrudur.
Basit bir resellersinla essek hile satmaya devam ediyoz para fazla gelince smm de yapak dedik
bencede oyle. boyun tarafına dogru helelele yapabilir miyim bu arada?Basit bir resellersin
İlk önce kaliteli product sat ondan sonra düşünürüzbencede oyle. boyun tarafına dogru helelele yapabilir miyim bu arada?
urunume sallayacak yasa geldin mi abisi senİlk önce kaliteli product sat ondan sonra düşünürüz
kahkaha attım dsadsa