ensaealkan
Banned
Başlıkta belirttiğim gibi, tamamen engellenmeyeceğini biliyorum fakat elimden en fazla ne gelir nasıl bir önlem alabilirim öğrenmek istiyorum.
ney dion la! anlam bütünlüğü kaybettirmişsin yazdığın şeyin.Geri Gelmeye Devam Et
30 mesajınız var, umarım bu mesajlar bir günden fazla zamanını almıştır! Diğer türlü başına gelecekleri biliyorsun tabiki de o mesajtan sonra bunu yazdı ban yediö sandim mq
LAN BOSLUGUMA GELDİ SAQIOFNQWIOPFAWSFKLAKWHJLKLAJWFJKLQWJKLEFŞQJKLgjklşweyiyin birbirinizi ohhhh canıma deysin got delikleri sizi.
gotdeligi cok ayib oldu ama neyseLAN BOSLUGUMA GELDİ SAQIOFNQWIOPFAWSFKLAKWHJLKLAJWFJKLQWJKLEFŞQJKLgjklşwe
ürünün yok senin anla artık kendin bile yazmıssın yapımcı ben değilim diye bok kokan hileni başka yerde pazarla bu forum senin gibi kalitesiz hile satan insanlara kapalı dostum xdurunume sallayacak yasa geldin mi abisi sen
300 mesaj az mı geldi de mesaj kasıyon yoksa hakan yagar ile baglantın var mıürünün yok senin anla artık kendin bile yazmıssın yapımcı ben değilim diye bok kokan hileni başka yerde pazarla bu forum senin gibi kalitesiz hile satan insanlara kapalı dostum xd
katılım 22 yi gördükten sonra ciddiye almadım seni mesaj kasacak olsam 10k mesajım vardı şimdiye kadar xd300 mesaj az mı geldi de mesaj kasıyon yoksa hakan yagar ile baglantın var mı
10k yapmaya baslamıssın gibi. hadi uza senin gibi kendini bisey sananların yeri degil bura kendi yerinde durkatılım 22 yi gördükten sonra ciddiye almadım seni mesaj kasacak olsam 10k mesajım vardı şimdiye kadar xd
Neden Büyümemiz Zorunuzamı Gidiyor?Hile piyasasında tutunamayıp smm panel işine giren 2 3 tane lamerin başı olmana mı yanayım forumda FiveM konularını hypelayan bir adama cahil demene mi yanayim kararsız kaldım ama sen öyle diyorsan doğrudur.
drama level up+Neden Büyümemiz Zorunuzamı Gidiyor?
rezil herif 6 customerle nereye büyüyosunNeden Büyümemiz Zorunuzamı Gidiyor?