Fivem Eulen 1 Aylık Bedava Key Paylaşımı Her Hafta!

ya bırak bi çocuk mu kandırıyorsun evini falan mı sattın kral cc yapıyorum bir de diyorsun bariz forumdan ban yemiyorsun anlamıyorum bu nasıl bir şey aq
cc yapmak forumda yasakmı kanka ben üyeyim burda foruma zarar veren hiçbişey yapmıyorum kendi yaptığım kendime ne bu kuyruk acısı anlamıyorum

ben senin kullandığım pdfleri az çok tahmin ediyorumda neyse
cc yapmak forumda yasakmı kanka ben üyeyim burda foruma zarar veren hiçbişey yapmıyorum kendi yaptığım kendime ne bu kuyruk acısı anlamıyorum
ben senin kullandığım pdfleri az çok tahmin ediyorumda neyse ortalık karışır dersem.

Her sektörde varım hâla olmayan beyninle ve paranla konuşuyorsun.
aynen kardeşim 1 aylık susano alayım ya bu kadar fukarayım çünkü ceceden 16€ euro şey be sen kimi kandırıyorsun fukarasın işte cc'den çektiğine göre bu kadar paran olup (SÖZDE)

ben senin kullandığım pdfleri az çok tahmin ediyorumda neyse ortalık karışır dersem.

aynen kardeşim 1 aylık susano alayım ya bu kadar fukarayım çünkü ceceden 16€ euro şey be sen kimi kandırıyorsun fukarasın işte cc'den çektiğine göre bu kadar paran olup
pdf felan kullanmıyom kanka farklı olaylar anlamayacağıon boyutta

aynen kardeşim 1 aylık susano alayım ya bu kadar fukarayım çünkü ceceden 16€ euro şey be sen kimi kandırıyorsun fukarasın işte cc'den çektiğine göre bu kadar paran olup
pdf falan ne anlatiyorsun ak

aynen kardeşim 1 aylık susano alayım ya bu kadar fukarayım çünkü ceceden 16€ euro şey be sen kimi kandırıyorsun fukarasın işte cc'den çektiğine göre bu kadar paran olup (SÖZDE)
beleşe almak varken niye enayi gibi para verek knk

kanka ads çıkmıyorum dediklerine göre başka bir şey var aklımda yüksek ihtimal bu pdf'den alıyor bu veletistanlarda bunu söylersem ortalık karışır yani.
söyle kanka sikimdemi sence pdf felan kullanmıyorum salak datacılar gibi sigortacı ratlamıyoruz

2milyon var usta işte alsana 16€ lafını mı yapıyorsun?
ayıpsın gel ekran açıp alayım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt