ads çıkma başka bir şey yapma data falan nerden geliyor kanka londrada mı yaşıyorsunuz nike tech çekip milletin cüzdan eşyalarınımı çalıyorsunuzsöyle kanka sikimdemi sence pdf felan kullanmıyorum salak datacılar gibi sigortacı ratlamıyoruz
ayıpsın gel ekran açıp alayım
Data isi falan bitti bromkanka ads çıkmıyorum dediklerine göre başka bir şey var aklımda yüksek ihtimal bu pdf'den alıyor bu veletistanlarda bunu söylersem ortalık karışır yani.
atmadan 15 dk önce felan yazarım sonra atarımkanka bunlardan nasıl haberdar olcaz hangi gün saat kaçta atıcan lazım
aga bi cg dm bak laatmadan 15 dk önce felan yazarım sonra atarım
data değil ben onların ne yaptığını iyi tahmin ediyorum söylemek istemediğimi söylüyorum rat ile alakalı değil içerden birisi sızdırıyor satıyor bunlar gibilere.Data isi falan bitti brom
nerden kral hangi dmaga bi dm bak la
he aynen knk recep tayyiple anlaştık garanti bankasından bize data satıyolardata değil ben onların ne yaptığını iyi tahmin ediyorum söylemek istemediğimi söylüyorum rat ile alakalı değil içerden birisi sızdırıyor satıyor bunlar gibilere.
Ilk defa duyuyorum ne sektoru bu tam olarak bu kadar kart geliyordata değil ben onların ne yaptığını iyi tahmin ediyorum söylemek istemediğimi söylüyorum rat ile alakalı değil içerden birisi sızdırıyor satıyor bunlar gibilere.