flusyt
Prime Üye
evet bi ara dönüyodu alcaktım senden almadım o muhabbet dönüyo diyene sc4mı kanka kime sc4m atmışım göster bakayım
evet bi ara dönüyodu alcaktım senden almadım o muhabbet dönüyo diyene sc4mı kanka kime sc4m atmışım göster bakayım
muhabbetten haberim yok vallaBilmiom hocam bi ara öyle bi muhabbet dönüyodu sen olmayadabilirsin 1-1 bitti maç
3. keyimi aldim eulenden hfjlasdkhfnjkldhgka eyvallahulan be 20 sn ile kaçtı hayırlı olsun
eulen hiç kullanmadım merak ediyodum ):3. keyimi aldim eulenden hfjlasdkhfnjkldhgka eyvallah
dcni vereulen hiç kullanmadım merak ediyodum ):
banlatmıyor dedinde knk herşeyi açıp denedinmi aceba bazı şeyler direk ban atmıyormubanlatmıyo aktif olarak kullanıyorum
eulen gerçekten cok başarılı ama bazı özellikleri ban attırıyor daha önce aimbottan bile yemişimdireulen hiç kullanmadım merak ediyodum ):
kral dc ihlal varda cg dm den yazdımdcni ver
kral kral sc4m atmadığını kanıtlayabilirmisin peki alcaktım senden bi ara vp ama sc4m dedi herkes konu falan açmıştımmuhabbetten haberim yok valla
yani sunucudaki üyelerin yorumları duruyo hala inceleyinkral kral sc4m atmadığını kanıtlayabilirmisin peki alcaktım senden bi ara vp ama sc4m dedi herkes konu falan açmıştım