Çözüldü FiveM bedava anticheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lulpeek

Efsane Üye
Sifirdan bi fivem sunucusu acmak istiyorum. Yazilimdan anliyorum scriptleri editleme ve bastan yazma konusunda sikinti cekecegimi dusunmuyorum. Ancak anticheat konusunda emin degilim sanirim fiveguarddan baska duzgun bir alternatif yok ve fiveguard cok pahali, bedava olarak idarelik kullanabilecegim bir ac varmi?

Basmak disinda insanlari banlamak kicklemek gibi seylerin onune gecilebilir diye dusunuyorum scriptler ile. aimbot acip ucup milleti vuran insanlarida adminler olarak takip edip banlayabiliriz
geçilemez kanka o adminew banlamayı falan herkes yapamaz onu takma onu yapan adam zaten herşeyi yapar açççtırmaz sunucu

tavsiye ettikleri bir anticheat alman şart , bunun yanında sürekli aktif olan bir anticheat ekibi ile durumun önüne geçmeyi deneyebilirsin

açta bi silah basim :rolleyes:

fivemde para var evet doğru fakat reklama güzel bir bütçe ayırman gerek

geçilemez kanka o adminew banlamayı falan herkes yapamaz onu takma onu yapan adam zaten herşeyi yapar açççtırmaz sunucu
Bu hileler public aclerin kontrollerini kontrol ederek loga dusmuyor anladigim kadariyla kendim bir kontrtol eklersem basit bazi supheli davranislari yakalayabilirim diye dusunuyorum

Bu hileler public aclerin kontrollerini kontrol ederek loga dusmuyor anladigim kadariyla kendim bir kontrtol eklersem basit bazi supheli davranislari yakalayabilirim diye dusunuyorum
yok kral logla alakası yok loga düşmemesinin sebebi hile hilenin öxelliği loga düşmemesi zaten öbür hileller düşer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt