Çözüldü FiveM bedava anticheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lulpeek

Efsane Üye
Sifirdan bi fivem sunucusu acmak istiyorum. Yazilimdan anliyorum scriptleri editleme ve bastan yazma konusunda sikinti cekecegimi dusunmuyorum. Ancak anticheat konusunda emin degilim sanirim fiveguarddan baska duzgun bir alternatif yok ve fiveguard cok pahali, bedava olarak idarelik kullanabilecegim bir ac varmi?

Fiveguard da bile hile girebiliyor ama çok abartırsa hile ban yiyor Fiveguard olmazsa sunucun patlar

Eskiden yıllığını 100-150 dolardan satıyorlardı şu an ne kadar bilmiyorum ( Bahsettiğim yıl 2021-2022 )

tutmayacak diye ac ye para vermeyi düşünmüyorsan bence başka bir işe yönel cünkü gözden çıkarman gereken bir miktar olucak her türlü

kanka loga düşmediği için sürekli adamların envterini kontrol etmeniz lazım anca öyle olurda işte bu adama bu nerden gelmiş falan o da imkansız olduğu için hertürlü basan basar
Basmak disinda insanlari banlamak kicklemek gibi seylerin onune gecilebilir diye dusunuyorum scriptler ile. aimbot acip ucup milleti vuran insanlarida adminler olarak takip edip banlayabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt