Çözüldü FiveM bedava anticheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lulpeek

Efsane Üye
Sifirdan bi fivem sunucusu acmak istiyorum. Yazilimdan anliyorum scriptleri editleme ve bastan yazma konusunda sikinti cekecegimi dusunmuyorum. Ancak anticheat konusunda emin degilim sanirim fiveguarddan baska duzgun bir alternatif yok ve fiveguard cok pahali, bedava olarak idarelik kullanabilecegim bir ac varmi?

Sunucunun tutup tutmayacagi malum olan. deneyimsiz oldugumuda varsayarsak yatirim yapmak mantiksiz olur gibi geliyor
doğru diyorsunda denemedende bilemezsin biz aldıgımızda 10 kişiyi zor görüyordu kısa bir sürede 120 kişiyi aştı tabi bütçene göre değişir denemeden bilemezsin

Sunucu tutma işi tamamen şans eseri gelişen bir olay hocam, TR1 olan viennav aynı şekilde büyüdü mesela
Sunucuyu bilmiyorum fivemi pek oynayan biriside degilim arkadaslarim oynuyor bir server acip deneyebiliriz dediler bende arastirdim localimde sunucuyu deniyorum pek bir bilgim yok o yuzden tutma olasiligini gozumun onune getirmiyorum bile

Sadece basic para basma arac basma silah basma gibi seyleri engelleyebilecegim bir sistem yok mu?
yapsan bile kırılır FiveM da lua executor kullanan bir kişi olarak her türlü kırılır fiveguard'da bile bir yere kadar engelleye biliyorsun istesen yine istediğini yaparsın ama sunucuna triggerlar için N0rmie_Trigger kur githubdan çok fazla gerizekalı arkadaşlarımız çözemiyor onu.

yapsan bile kırılır FiveM da lua executor kullanan bir kişi olarak her türlü kırılır fiveguard'da bile bir yere kadar engelleye biliyorsun istesen yine istediğini yaparsın ama sunucuna triggerlar için N0rmie_Trigger kur githubdan çok fazla gerizekalı arkadaşlarımız çözemiyor onu.
Tesekkurler kuracagim. Bu dediginiz para basma ve dedigim seyleri engelliyor degil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt