Çözüldü FiveM bedava anticheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lulpeek

Efsane Üye
Sifirdan bi fivem sunucusu acmak istiyorum. Yazilimdan anliyorum scriptleri editleme ve bastan yazma konusunda sikinti cekecegimi dusunmuyorum. Ancak anticheat konusunda emin degilim sanirim fiveguarddan baska duzgun bir alternatif yok ve fiveguard cok pahali, bedava olarak idarelik kullanabilecegim bir ac varmi?

Sifirdan bi fivem sunucusu acmak istiyorum. Yazilimdan anliyorum scriptleri editleme ve bastan yazma konusunda sikinti cekecegimi dusunmuyorum. Ancak anticheat konusunda emin degilim sanirim fiveguarddan baska duzgun bir alternatif yok ve fiveguard cok pahali, bedava olarak idarelik kullanabilecegim bir ac varmi?
fiveeye fakat onada paran yeter mi bilemem bedava ac yok fivemde varsada rattır

Bildiğim yok fakat olsa bile Fiveguard olan sunucularda yapılan hilelere bakarsak free AC'de aşırı sıkıntı çıkar

Sadece basic para basma arac basma silah basma gibi seyleri engelleyebilecegim bir sistem yok mu?
yani eğer yapan var ise kötü düşünce için yapmıştır eğer sunucuna yüklersen büyük ihtimalle sunucu verilerinin hepsi o arkadaşa gidecek veyahut sunucun büyürse sunucunu patlatma girişiminde bulunur.

yani eğer yapan var ise kötü düşünce için yapmıştır eğer sunucuna yüklersen büyük ihtimalle sunucu verilerinin hepsi o arkadaşa gidecek veyahut sunucun büyürse sunucunu patlatma girişiminde bulunur.
Anladim yani bunu engellemek icin illaki fiveeye veya fiveguard satin almaliyim

yani kaliteli ücretsiz birşey bilmiyorum ben 2023 yaz aylarında açtığım mkrp sunucusunda ilk açılışta fiveeye deneme sürümünü kullanmıştım 1 hafta filandı sonrasında satın almıştım

Fiveguard harici hiçbir seçeneği düşünme bile.

yani kaliteli ücretsiz birşey bilmiyorum ben 2023 yaz aylarında açtığım mkrp sunucusunda ilk açılışta fiveeye deneme sürümünü kullanmıştım 1 hafta filandı sonrasında satın almıştım
Sunucunun tutup tutmayacagi malum olan. deneyimsiz oldugumuda varsayarsak yatirim yapmak mantiksiz olur gibi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt