Fatality.win Invite Code

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben belirtme demedim dayı sakin ol ve milleti aşşağlamayı bırak yeter
Config, invitation ve benzeri, hiçbir gerçek emeği olmayan şeyleri "üretip" satan herkesi aşağılamaya ve dalga geçmeye devam edeceğim. Kafanıza vurula vurula adam edileceksiniz, hepiniz. Ya da aptal gibi azıcık zaman ayırıp elde edebileceğiniz şeylere, babanızın size harçlık diye verdiği paraları dökmeye devam edeceksiniz. Eğer öyle değilse, kimse üzerine alınmasın; bu söylediklerim, HvH’in şu anki genel yaş kitlesi için bir genelleme.

Yıllar önce HvH’in en * deliği noktası sayılan config satın almak, bugün mainstream hâline gelmiş durumda. Bunun sebebi de hiçbir şeyi kendisi öğrenmeyip hazır bekleyen moron çocuk kitle. HvH’in bu hâle gelmiş olması beni gerçekten üzüyor. Haklı olarak isyan ediyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Config, invitation ve benzeri, hiçbir gerçek emeği olmayan şeyleri "üretip" satan herkesi aşağılamaya ve dalga geçmeye devam edeceğim. Kafanıza vurula vurula adam edileceksiniz, hepiniz. Ya da aptal gibi azıcık zaman ayırıp elde edebileceğiniz şeylere, babanızın size harçlık diye verdiği paraları dökmeye devam edeceksiniz. Eğer öyle değilse, kimse üzerine alınmasın; bu söylediklerim, HvH’in şu anki genel yaş kitlesi için bir genelleme.

Yıllar önce HvH’in en * deliği noktası sayılan config satın almak, bugün mainstream hâline gelmiş durumda. Bunun sebebi de hiçbir şeyi kendisi öğrenmeyip hazır bekleyen moron çocuk kitle. HvH’in bu hâle gelmiş olması beni gerçekten üzüyor. Haklı olarak isyan ediyorum.
tamam kanka sen devam böyle çok uzatma

seni en son zorbaladığımdan beri konularımda göremiyordum habibcancım sanırım aynı şeyleri yaşamak istiyorsun :)
NEY

anime pfpli + invite satan + 2018’den beri şurdayım burdayım diyen eleman beni mi zorbalayacak kalk git şurdan la senle uğraşacak vaktim olmadığı için sus dedim

ban ye de osura osura güleyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt