Fatality.win Invite Code

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatality invite illa arkadaşımın mı davet etmesi lazım çünkü bana lazım cs2 hvh'e başlayacağım da
Evet istenilen o yönde fakat böyle kişiler satmak istemekte

uyanık olduklarını düşünüp bir noktayı gözden kaçırdıklarındada invite'yi boşver direk Fatality'lerinden oluyolar

iyi yapmışsınız bunun gibi maymunların gelmemesi lazım banlatın elinize kolunuza sağlık

elemanın tipe bak profil fotoğrafına bak joinlediği tarihe bak 2018 diyor
Bana maymun diyen herife bak bu hesabımın ana hesap olmadığını bile bilmiyor, bir gün skeet'e girebilirsen yaz bana söz ilk pm in benden sana güzel bir tebrik mesajı yazıcam, böyle bir maymunun skeete girmesi mucize olur

Bana maymun diyen herife bak bu hesabımın ana hesap olmadığını bile bilmiyor, bir gün skeet'e girebilirsen yaz bana söz ilk pm in benden sana güzel bir tebrik mesajı yazıcam, böyle bir maymunun skeete girmesi mucize olur
Fatala girememişsin la ne skeeti ezik herif ne skeetinden bahsediyosun satmaya çalıştığın gibi ban yedin git cocomelon falan izle

şişkoya bak la 2025’e girecez fata inv satıyo + skeetflex atıyor demode eleman

Son düzenleme:
Eşeksin oğluş, Advent invite'iyle yeni hesap açıp ona gelen invite'i satmak bayağı aşağılık bir hareket. Özellikle giriş yaptığın IP'yi ve tarayıcı loglarını kontrol etmelerini de rica ettim. 2025'e gireceğiz, hâlâ invite satacak veya satın alacak kadar ezik insanların kalmış olması beni çok üzüyor. Allah akıl fikir versin.
hocam merhaba size pm atamıyorum. advent event olayını anlatma şansınız var mı, fatality inv nasıl oluyor eventte

hocam merhaba size pm atamıyorum. advent event olayını anlatma şansınız var mı, fatality inv nasıl oluyor eventte
Her gün saat sabah 3’te bir adet hediye yeri açılıyor. Toplam 24 gün boyunca yapılacak bu etkinlikte tıkladığımız her hediye kısmından hvh.gg keyleri, invite code, abonelik, fat puanı veya kömür çıkabiliyor. Bu şişko da çıkan invite’ı satmaya çalışıyor

Her gün saat sabah 3’te bir adet hediye yeri açılıyor. Toplam 24 gün boyunca yapılacak bu etkinlikte tıkladığımız her hediye kısmından hvh.gg keyleri, invite code, abonelik, fat puanı veya kömür çıkabiliyor. Bu şişko da çıkan invite’ı satmaya çalışıyor
sitesi nedir hocam paylasma sansınız var mı, nasıl katılabılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt