ban h.oElimde ki fatality.win invite kodunu 7$'a satıyorum
Satın Almak İçin Discord: axdesh
Ödeme yöntemi: Papara/Bynogame
Kanıt:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ban h.oElimde ki fatality.win invite kodunu 7$'a satıyorum
Satın Almak İçin Discord: axdesh
Ödeme yöntemi: Papara/Bynogame
Kanıt:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eşeksin oğluş, Advent invite'iyle yeni hesap açıp ona gelen invite'i satmak bayağı aşağılık bir hareket. Özellikle giriş yaptığın IP'yi ve tarayıcı loglarını kontrol etmelerini de rica ettim. 2025'e gireceğiz, hâlâ invite satacak veya satın alacak kadar ezik insanların kalmış olması beni çok üzüyor. Allah akıl fikir versin.Of tir tir titredim yapma lan çılgın çocuk
2018 den beri hvh ortamındayım 2 yıldır umursamıyorum eğer alacak varsa normal fiyatın çok çok altında satıyorum bu seni ne kadar ilgilendiriyor? hvh oynamaktan beynin eriyip kulaklarından akmış biraz çimene bas insanlarla uğraşmayı bırakEşeksin oğluş, Advent invite'iyle yeni hesap açıp ona gelen invite'i satmak bayağı aşağılık bir hareket. Özellikle giriş yaptığın IP'yi ve tarayıcı loglarını kontrol etmelerini de rica ettim. 2025'e gireceğiz, hâlâ invite satacak veya satın alacak kadar ezik insanların kalmış olması beni çok üzüyor. Allah akıl fikir versin.
Babanın taşaklarında olduğun zamandan beri HVH atıyorum, ayıptır söylemesi. 2018'den beri oynuyorum diyerek başladın cümleye, ne gerek vardı, neyi flexliyorsun? YASAK olan bir şeyi yapıyorsun sonuçta. 2025 yılına gireceğiz; Fatality artık neredeyse public bir platform sayılıyor. Ama sen insanların taleplerini istismar edip para kazanmaya çalışıyorsun. Bu yüzden rahatsız oldum ve şikayette bulundum. Bu kadar basit. Bir de beynin kulaklarından akmış falan diyorsun, baya komiksin oğluşum sen.2018 den beri hvh ortamındayım 2 yıldır umursamıyorum eğer alacak varsa normal fiyatın çok çok altında satıyorum bu seni ne kadar ilgilendiriyor? hvh oynamaktan beynin eriyip kulaklarından akmış biraz çimene bas insanlarla uğraşmayı bırak
ee ayıp oluyorEşeksin oğluş, Advent invite'iyle yeni hesap açıp ona gelen invite'i satmak bayağı aşağılık bir hareket. Özellikle giriş yaptığın IP'yi ve tarayıcı loglarını kontrol etmelerini de rica ettim. 2025'e gireceğiz, hâlâ invite satacak veya satın alacak kadar ezik insanların kalmış olması beni çok üzüyor. Allah akıl fikir versin.
cahilin cahilliğini örtmek ne zamandan beri ayıpee ayıp oluyor
Babanın taşaklarında olduğun zamandan beri HVH atıyorum, ayıptır söylemesi. 2018'den beri oynuyorum diyerek başladın cümleye, ne gerek vardı, neyi flexliyorsun? YASAK olan bir şeyi yapıyorsun sonuçta. 2025 yılına gireceğiz; Fatality artık neredeyse public bir platform sayılıyor. Ama sen insanların taleplerini istismar edip para kazanmaya çalışıyorsun. Bu yüzden rahatsız oldum ve şikayette bulundum. Bu kadar basit. Bir de beynin kulaklarından akmış falan diyorsun, baya komiksin oğluşum sen.
bu ne sinir kanka azıcık sanki olsana adam satıyo keyin kapanması onu ilgilendirir report et uza ne uzatıyon alan alır satan satar seni ilgilendiren bir durum mu var?Babanın taşaklarında olduğun zamandan beri HVH atıyorum, ayıptır söylemesi. 2018'den beri oynuyorum diyerek başladın cümleye, ne gerek vardı, neyi flexliyorsun? YASAK olan bir şeyi yapıyorsun sonuçta. 2025 yılına gireceğiz; Fatality artık neredeyse public bir platform sayılıyor. Ama sen insanların taleplerini istismar edip para kazanmaya çalışıyorsun. Bu yüzden rahatsız oldum ve şikayette bulundum. Bu kadar basit. Bir de beynin kulaklarından akmış falan diyorsun, baya komiksin oğluşum sen.
ahahahhaah ayıp olan kullandığı kelimlelercahilin cahilliğini örtmek ne zamandan beri ayıp
Dayı istediğim postun altına rahatsız oldugumu belirtemeyeceksem veya eleştiremeyeceksem neden var bu klavye ellerimin altındabu ne sinir kanka azıcık sanki olsana adam satıyo keyin kapanması onu ilgilendirir report et uza ne uzatıyon alan alır satan satar seni ilgilendiren bir durum mu var?
ben belirtme demedim dayı sakin ol ve milleti aşşağlamayı bırak yeterDayı istediğim postun altına rahatsız oldugumu belirtemeyeceksem veya eleştiremeyeceksem neden var bu klavye ellerimin altında