YOK kral sadece e okul fotosunu pp yaptım ve stde paylaştım başka birşey yokherhangi ciddi bir suç işlemediysen "tehdit, şantaj, kaçakçılık, kimlik taklidiyle kişiye zarar, yasak madde satışı..." gibi Instagram hesap sahibinin bilgilerini hiçbir şekilde vermez. Saydığım durumların bazılarında bile vermeyebilir.
Kanka ne yaptığına bağlı fake hesaptan stalk yaptıysan falan birsey olmaz ama dmden taciz, hakaret v.s. gibi suçlar işlediysen olur veya sikayet eden kişi onun fotolarını hesabında kullandıgı için ettiyse yine olur ama ediceklerini sanmıyom uzlaşıp çözersiniz. Kimse ufak tefek seyler için davayla ugrasmaz
yok kral d0landırma fln yok kimseyede yazmadım sadece e okul fotusunu pp yaptım ve st attımKonuyuda yazsaydın kral, birini taciz veya tehdit ettiysen veya dolandırdıysan sorun olur senin açından, onun haricinde pek ilgilenmezler.