Çözüldü fake hesaptan şikayet edildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tckuzu27

Platinum Üye
beyler instada fake hesaptan polise şikayet ettiler birşey olurmu yardımcı olursanız sevinirim

herhangi ciddi bir suç işlemediysen "tehdit, şantaj, kaçakçılık, kimlik taklidiyle kişiye zarar, yasak madde satışı..." gibi Instagram hesap sahibinin bilgilerini hiçbir şekilde vermez. Saydığım durumların bazılarında bile vermeyebilir.

Avukat aracılığı ile mahkemeye gidilmeli dosya vs açmalı dava açmalı uğraşacaklarını sanmam.

Konuyuda yazsaydın kral, birini taciz veya tehdit ettiysen veya dolandırdıysan sorun olur senin açından, onun haricinde pek ilgilenmezler.

Kanka ne yaptığına bağlı fake hesaptan stalk yaptıysan falan birsey olmaz ama dmden taciz, hakaret v.s. gibi suçlar işlediysen olur veya sikayet eden kişi onun fotolarını hesabında kullandıgı için ettiyse yine olur ama ediceklerini sanmıyom uzlaşıp çözersiniz. Kimse ufak tefek seyler için davayla ugrasmaz

beni de şikayet ettiler şantaj vs dosya 1.5 yıl sürüyor sonra mahkemeye çıkıyorsun karşı taraf unutmuş oluyor dosya kapanıyor avukat tutarssa orayı bilemem

YOK YOK
herhangi ciddi bir suç işlemediysen "tehdit, şantaj, kaçakçılık, kimlik taklidiyle kişiye zarar, yasak madde satışı..." gibi Instagram hesap sahibinin bilgilerini hiçbir şekilde vermez. Saydığım durumların bazılarında bile vermeyebilir.
YOK kral sadece e okul fotosunu pp yaptım ve stde paylaştım başka birşey yok

Kanka ne yaptığına bağlı fake hesaptan stalk yaptıysan falan birsey olmaz ama dmden taciz, hakaret v.s. gibi suçlar işlediysen olur veya sikayet eden kişi onun fotolarını hesabında kullandıgı için ettiyse yine olur ama ediceklerini sanmıyom uzlaşıp çözersiniz. Kimse ufak tefek seyler için davayla ugrasmaz
Konuyuda yazsaydın kral, birini taciz veya tehdit ettiysen veya dolandırdıysan sorun olur senin açından, onun haricinde pek ilgilenmezler.
yok kral d0landırma fln yok kimseyede yazmadım sadece e okul fotusunu pp yaptım ve st attım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt