Çözüldü fake hesaptan şikayet edildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tckuzu27

Platinum Üye
beyler instada fake hesaptan polise şikayet ettiler birşey olurmu yardımcı olursanız sevinirim

YOK YOK

YOK kral sadece e okul fotosunu pp yaptım ve stde paylaştım başka birşey yok

yok kral d0landırma fln yok kimseyede yazmadım sadece e okul fotusunu pp yaptım ve st attım
yok, muhtemelen seni şikayet ederim diye tehdit etmiştir. bundan bişey çıkmaz hesabı kapa geç, Instagram senin bilgilerini kimseye vermez.

yok, muhtemelen seni şikayet ederim diye tehdit etmiştir. bundan bişey çıkmaz hesabı kapa geç, Instagram senin bilgilerini kimseye vermez.
aynen kral ya hallettim ben hesabı fake maile cektim vpn ile ismi random raptım pp de degiştim sildim sonra bulmaları zor bulsalar bile fazla birşey olmaz

yyüreği olmayann fakeden ediyo zaten
ne alakası var yürekle fln gözünü korkutalım diye öyle birşey yaptık

aynen kral ya hallettim ben hesabı fake maile cektim vpn ile ismi random raptım pp de degiştim sildim sonra bulmaları zor bulsalar bile fazla birşey olmaz

ne alakası var yürekle fln gözünü korkutalım diye öyle birşey yaptık
Evet işe yarar, tavsiyem biriyle uğraşmak istiyorsan kimlik bilgilerine saldırma. Bu ne olursa olsun suç ve yanlış. İyi forumlar.

kanka şikayet edildiğinden eminsen öyle düşün çünkü karakolda bazen umursamıyorlar bile yani en baba ifade verirsin daha öncesinde dosyan yoksa cc işine de girmediysen yırtarsın birşey olmaz gönlün ferah olsun ayrıca zaten fake hesap :))

P*nel yardımıyla birisinin bilgilerine erişip E-Okul vesikalığını profil resmi yapar bir de story atarsan güzel kardeşim başına iş alırsın, bir de bunları evinin internetiyle yaptıysan ve karşı taraf savcılığa suç duyurusunda bulunursa seni bulurlar saçma bir nedenden dolayı sicilini kirlettiğine değmez şimdi uğraş dur kardeşim

Kim niye şikayet etti ayrıca fake hesabın şikayetini police niye dikkate alsın? Eğer bir şey yapmadıysan korkma bişey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt