yok, muhtemelen seni şikayet ederim diye tehdit etmiştir. bundan bişey çıkmaz hesabı kapa geç, Instagram senin bilgilerini kimseye vermez.YOK YOK
YOK kral sadece e okul fotosunu pp yaptım ve stde paylaştım başka birşey yok
yok kral d0landırma fln yok kimseyede yazmadım sadece e okul fotusunu pp yaptım ve st attım
aynen kral ya hallettim ben hesabı fake maile cektim vpn ile ismi random raptım pp de degiştim sildim sonra bulmaları zor bulsalar bile fazla birşey olmazyok, muhtemelen seni şikayet ederim diye tehdit etmiştir. bundan bişey çıkmaz hesabı kapa geç, Instagram senin bilgilerini kimseye vermez.
ne alakası var yürekle fln gözünü korkutalım diye öyle birşey yaptıkyyüreği olmayann fakeden ediyo zaten
Evet işe yarar, tavsiyem biriyle uğraşmak istiyorsan kimlik bilgilerine saldırma. Bu ne olursa olsun suç ve yanlış. İyi forumlar.aynen kral ya hallettim ben hesabı fake maile cektim vpn ile ismi random raptım pp de degiştim sildim sonra bulmaları zor bulsalar bile fazla birşey olmaz
ne alakası var yürekle fln gözünü korkutalım diye öyle birşey yaptık
bişey olmaz diye düşünüyorum broYOK YOK
YOK kral sadece e okul fotosunu pp yaptım ve stde paylaştım başka birşey yok
yok kral d0landırma fln yok kimseyede yazmadım sadece e okul fotusunu pp yaptım ve st attım