wuplish
Silver Üye
ciddiyim??AWDIAHWDUAWHDUAWHDUIAWDHAS SEN CİDDİ MİSİN
ciddiyim??AWDIAHWDUAWHDUAWHDUIAWDHAS SEN CİDDİ MİSİN
Sen arkadaşlarının ne yaptığını gayet iyi biliyorsun,bak sana bir video atayım.O kurucun milleti bu dcye toplayıp "açık infaz"larını izletmişti üyelerinize.
Videonun devamında da yaşı küçük bir kızın bilgilerini panelden bulup tehdit ettikleri ve afedersiniz ç*plak fotoğraflarını alıp attıkları kanalı gösteriyorlar.Kızın ailesini de tehdit etmişler yurtdışından aldıkları sanal telefon numaraları ile.Hiçbirinizde şeref,haysiyet,insanlık namına birşey yok.Dümen çevirme burada.
Sen arkadaşlarının ne yaptığını gayet iyi biliyorsun,bak sana bir video atayım.O kurucun milleti bu dcye toplayıp "açık infaz"larını izletmişti üyelerinize.
Videonun devamında da yaşı küçük bir kızın bilgilerini panelden bulup tehdit ettikleri ve afedersiniz ç*plak fotoğraflarını alıp attıkları kanalı gösteriyorlar.Kızın ailesini de tehdit etmişler yurtdışından aldıkları sanal telefon numaraları ile.Hiçbirinizde şeref,haysiyet,insanlık namına birşey yok.Dümen çevirme burada.
Hocam video bana ait değil birisi atmıştı.Sunucunun açık olduğunu düşünmüyorum zaten.bu sunucunun linkini atar mısın
best arkadaşlarciddiyim??
kanka dikkatimi çekti ama tüm cr konularına (Src olanlar dışı) full rat diyosun bence biraz daha bu işlere bak derim rat nedir nasıl olur vs. vs. ve faith kurucusu ile alperenin arasında bir olay yaşanmış olabilir bu yüzden cracklemiş olabilirler yada biri istemiş olabilir gayet normal (bence).Arkadaşlar, inanın ya da inanmayın, bu tür konular ratlıdır. Ben buna inanıyorum, bunun atmalarıında bir sebep olmalı. Aralarında neler döndüğünü bilemiyorum ama bu tür hilelerin sonuçlarının 9 veya 5 gibi belirgin olması gerçekten ilginç.
tabi olmbest arkadaşlar
zamanında benim yaptığım clientlere laf atıp kendi yaptığı rezilliği örtbas etmeye çalışınca paylaştım source code paylaştım C:\ProgramData\OneDrive klasöründe gizlemeye çalıştığı client dosyaları obf olmadan duruyor inceleyip bakabilirsin. iyi günlerArkadaşlar, inanın ya da inanmayın, bu tür konular ratlıdır. Ben buna inanıyorum, bunun atmalarıında bir sebep olmalı. Aralarında neler döndüğünü bilemiyorum ama bu tür hilelerin sonuçlarının 9 veya 5 gibi belirgin olması gerçekten ilginç.