Faith Client Crâck | alperenxrq & overdose

Sen arkadaşlarının ne yaptığını gayet iyi biliyorsun,bak sana bir video atayım.O kurucun milleti bu dcye toplayıp "açık infaz"larını izletmişti üyelerinize.

Videonun devamında da yaşı küçük bir kızın bilgilerini panelden bulup tehdit ettikleri ve afedersiniz ç*plak fotoğraflarını alıp attıkları kanalı gösteriyorlar.Kızın ailesini de tehdit etmişler yurtdışından aldıkları sanal telefon numaraları ile.Hiçbirinizde şeref,haysiyet,insanlık namına birşey yok.Dümen çevirme burada.

dostum articde benim tek işim kişilere lisans açmaktan ibaretti bu kadar derin işlerle uğraştıklarını bilmiyordum ek olarak videoda tanıdık gördüğüm tek kişi lero

olayı daha detaylı konuşmak istersen discord gelebilirsin benide maalesef bazı kişiler zorluyor bu aralar :)

Sen arkadaşlarının ne yaptığını gayet iyi biliyorsun,bak sana bir video atayım.O kurucun milleti bu dcye toplayıp "açık infaz"larını izletmişti üyelerinize.

Videonun devamında da yaşı küçük bir kızın bilgilerini panelden bulup tehdit ettikleri ve afedersiniz ç*plak fotoğraflarını alıp attıkları kanalı gösteriyorlar.Kızın ailesini de tehdit etmişler yurtdışından aldıkları sanal telefon numaraları ile.Hiçbirinizde şeref,haysiyet,insanlık namına birşey yok.Dümen çevirme burada.

bu sunucunun linkini atar mısın

Source code Virustotal'e atıyor yenilermisiniz

Arkadaşlar, inanın ya da inanmayın, bu tür konular ratlıdır. Ben buna inanıyorum, bunun atmalarıında bir sebep olmalı. Aralarında neler döndüğünü bilemiyorum ama bu tür hilelerin sonuçlarının 9 veya 5 gibi belirgin olması gerçekten ilginç.

src bozuk

Arkadaşlar, inanın ya da inanmayın, bu tür konular ratlıdır. Ben buna inanıyorum, bunun atmalarıında bir sebep olmalı. Aralarında neler döndüğünü bilemiyorum ama bu tür hilelerin sonuçlarının 9 veya 5 gibi belirgin olması gerçekten ilginç.
kanka dikkatimi çekti ama tüm cr konularına (Src olanlar dışı) full rat diyosun bence biraz daha bu işlere bak derim rat nedir nasıl olur vs. vs. ve faith kurucusu ile alperenin arasında bir olay yaşanmış olabilir bu yüzden cracklemiş olabilirler yada biri istemiş olabilir gayet normal (bence).

zamanında benim yaptığım clientlere laf atıp kendi yaptığı rezilliği örtbas etmeye çalışınca paylaştım source code paylaştım C:\ProgramData\OneDrive klasöründe gizlemeye çalıştığı client dosyaları obf olmadan duruyor :D inceleyip bakabilirsin. iyi günler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt