profilini inceledim de çalışıyor etiketli admin onaylı forumlarada rat demişsin. ya troll bi hesapsın yada birileri parayla seni satın almışrat beyler
profilini inceledim de çalışıyor etiketli admin onaylı forumlarada rat demişsin. ya troll bi hesapsın yada birileri parayla seni satın almışrat beyler
Kırmamız 3 dakika 41 saniye sürdü.
İyi Oyunlar
Kurulum
--------------
Yapılış: Faith.exe yönetici çalıştırın ve seçenek kısmından 2. seçeneği seçin.
By;
@alperenxrq
@umut4444
Download
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirusTotal
Discord
---------------
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirwentra
Faith Client'in Videosu
Haklısın Atatürk'e sövmüş,aynı tepkiyi neden Artic'te yetkiliyken malum kurucuya da vermediniz ?reklam mı yoksa bastığın obf işe yarayamadı için kudurman mı?
ayrıca akşam babana hesabını verirsin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e sövmek neymiş
Visual Studio üzerinden c# ve c++ kurulu mu?exeyi çalıştırıyorum lakin direkt kapanıyor.
hayır, kurup deneyeyim.Visual Studio üzerinden c# ve c++ kurulu mu?
he soyliyim net 6.0 yüklesin okadar yardım edim bariVisual Studio üzerinden c# ve c++ kurulu mu?
Dostum maalesef onun sövdüğünü görmedim ve sövüyorsa apaçık ortada sövdüğünü görmedim. bu çocuğu tanıyorum kendisinin önceden yaptıklarını yeni bir konu açarak isteyen olursa gösterebilirimHaklısın Atatürk'e sövmüş,aynı tepkiyi neden Artic'te yetkiliyken malum kurucuya da vermediniz ?
kral bunun neyini alacaksın zaten gui'nin sesi olsa benden rezili yok diyecekÇalışıyor almadan kullanmayın, aptal olmayın