adamda öngörüde varbakıyorumda üyelerine rat da atıyormuşsun neyseki clientin içindeki tüm yönlendirmeleri devre dışı bırakmıştım. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dostlar
adamda öngörüde varbakıyorumda üyelerine rat da atıyormuşsun neyseki clientin içindeki tüm yönlendirmeleri devre dışı bırakmıştım. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dostlar
dc verirmisinvisual all is one yükle dostum çalışmıyorsa discordumda var gelip alabilirsin
aldığın herhangi bir hata kodu var ise yardımcı olabiliriz kendisi gibi rezil bir source olduğu için hata vermesi normal. Ek not geçiyim paylaştığım source düzenlenmiş hali ilk hali daha rezildihileyi injectliyor lakin oyuna gelmiyor c++ ve c# yüklü
AWDIAHWDUAWHDUAWHDUIAWDHAS SEN CİDDİ MİSİNeline sağlık canım arkadaşım <3
Sen arkadaşlarının ne yaptığını gayet iyi biliyorsun,bak sana bir video atayım.O kurucun milleti bu dcye toplayıp "açık infaz"larını izletmişti üyelerinize.Dostum maalesef onun sövdüğünü görmedim ve sövüyorsa apaçık ortada sövdüğünü görmedim. bu çocuğu tanıyorum kendisinin önceden yaptıklarını yeni bir konu açarak isteyen olursa gösterebilirim
kral bunun neyini alacaksın zaten gui'nin sesi olsa benden rezili yok diyecek