Faith Client Crâck | alperenxrq & overdose

bakıyorumda üyelerine rat da atıyormuşsun :D neyseki clientin içindeki tüm yönlendirmeleri devre dışı bırakmıştım. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz dostlar :D

image.png
adamda öngörüde var :D

hileyi injectliyor lakin oyuna gelmiyor c++ ve c# yüklü

hileyi injectliyor lakin oyuna gelmiyor c++ ve c# yüklü
aldığın herhangi bir hata kodu var ise yardımcı olabiliriz kendisi gibi rezil bir source olduğu için hata vermesi normal. Ek not geçiyim paylaştığım source düzenlenmiş hali ilk hali daha rezildi

an itibari ile kendisinin attığı ratlar ortaya çıkınca dayanamayıp quit atmıştır. bu tarz kişilerden client almadan önce araştırmanızı tavsiye ederim :)

image.png

Dostum maalesef onun sövdüğünü görmedim ve sövüyorsa apaçık ortada sövdüğünü görmedim. bu çocuğu tanıyorum kendisinin önceden yaptıklarını yeni bir konu açarak isteyen olursa gösterebilirim

kral bunun neyini alacaksın zaten gui'nin sesi olsa benden rezili yok diyecek
Sen arkadaşlarının ne yaptığını gayet iyi biliyorsun,bak sana bir video atayım.O kurucun milleti bu dcye toplayıp "açık infaz"larını izletmişti üyelerinize.

Videonun devamında da yaşı küçük bir kızın bilgilerini panelden bulup tehdit ettikleri ve afedersiniz ç*plak fotoğraflarını alıp attıkları kanalı gösteriyorlar.Kızın ailesini de tehdit etmişler yurtdışından aldıkları sanal telefon numaraları ile.Hiçbirinizde şeref,haysiyet,insanlık namına birşey yok.Dümen çevirme burada.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt