AeakPearteele
Bronz Üye
çalıştıramadım delircem craftrise çöküp duruyor
bir video iletirmisinizçalıştıramadım delircem craftrise çöküp duruyor
yeni notalar uzeride calisiyoruz.aga açtım çalışıyorda ara sıra piyano sesi geliyor arkadan birşey olurmu
aga açtım çalışıyorda ara sıra piyano sesi geliyor arkadan birşey olu
piyanist bana birakaga açtım çalışıyorda ara sıra piyano sesi geliyor arkadan birşey olurmu
valla ben değilim ne alakaĞAĞAĞAĞAGHAUYUGHIWGUAWHGAWGAWOGAWGJWAGJAW LA GERÇEKLERİ DUYUNCA YAŞ KONUSUNA MI GELİYORUZ KANKİİ 2 KELİMENDEN BİRİ YAŞ HİÇ KENDİ YAPTIĞINIZ SAÇMALIĞI KONUŞMUYORSUN NİYEYSE ? KONUŞAMIYOSUN MU DİYİM YOKSA SORULARIMA TEK CEVABIN 13 YAŞINDA BİRİNİ KAALE Mİ ALICAM LA AYNI ANLAYABİLİYORUM SORUNLUSUN DA BU KADAR OLMA AQ
ahmet çık şu hesaptan can bozok tan da ban yemiş şimdi canbozokresmis de ahmetin arkadaşı gibi takılıyo ban yemesin diye OIGAJGAWPGJMIOAWMGOAW
kasma yorum artikvalla ben değilim ne alaka
public 6-7 aylık srcyi build almak nası hissettiriyorne diyosun kanka az mantıklı düşün laa yada bana böyle geliyo ama craftrise düşünsene 100 tane hile var paste client skidd client best Pompaa client her boktan isimle çıkıyolar aq ya şöyle bi oyuna hileye para vermeye değer mi illa ana bacı küfür edicem saygılı konuşuyorum ben yine de ciddi varsa ban yedirtmeyen free hileyle oynamak isteyen gelsin vericem aq wentra jar dll halinde dc : mauroemanuelicardirivero8171