turkplayerxx
Uzman Üye
adam bişey yazmış cevap veriyorum kasma yorum artık diyon kasma yorum artık diyerek sen kasıyon da neysekasma yorum artik
adam bişey yazmış cevap veriyorum kasma yorum artık diyon kasma yorum artık diyerek sen kasıyon da neysekasma yorum artik
bir kiside calismadi o da kisinin amd ekran kartina sahip olmasindan oturu gerekli driveri ilettik ve ondada sorunsuz calisiyor , discord referans kanalimiza goz gezdirebilirsinyarım saattir tüm mesajları okuyorum kimsede mi çalışmadı yoksa herkese rat mı attın
şimdi kanka şu .jara çift tıklıyosunne diyosun kanka az mantıklı düşün laa yada bana böyle geliyo ama craftrise düşünsene 100 tane hile var paste client skidd client best Pompaa client her boktan isimle çıkıyolar aq ya şöyle bi oyuna hileye para vermeye değer mi illa ana bacı küfür edicem saygılı konuşuyorum ben yine de ciddi varsa ban yedirtmeyen free hileyle oynamak isteyen gelsin vericem aq wentra jar dll halinde dc : mauroemanuelicardirivero8171
1 kez çalıştı sonra denediğimde full mavi ekran attıbunlar hep virüs oluo ama hadi hayırlısı
vay bak senşimdi kanka şu .jara çift tıklıyosun
alperen ben sana sallamadım ama yine de sen bilirsin ben buildleyemeyen arkadaşlar için atiyim dedim sadece craftrise a daha hiç bir şey yapmıyorum. Aman sakın wentra ya bir şey denmesin hemen uçarsın konuyapublic 6-7 aylık srcyi build almak nası hissettiriyor
bazen bendede mavi ekran veriyor1 kez çalıştı sonra denediğimde full mavi ekran attı
arkada harici uygulamalar var ise kapatın procceshackr gibihileyi açınca mavi ekran atıyo