Adın 1 kere rat'çı olarak çıktı ya daha sana kanları falan ısınmazlar@Genisys onay alabilirmi konu artik
ne boş çocuksun sen aq iki susĞAĞAĞAĞAGHAUYUGHIWGUAWHGAWGAWOGAWGJWAGJAW LA GERÇEKLERİ DUYUNCA YAŞ KONUSUNA MI GELİYORUZ KANKİİ 2 KELİMENDEN BİRİ YAŞ HİÇ KENDİ YAPTIĞINIZ SAÇMALIĞI KONUŞMUYORSUN NİYEYSE ? KONUŞAMIYOSUN MU DİYİM YOKSA SORULARIMA TEK CEVABIN 13 YAŞINDA BİRİNİ KAALE Mİ ALICAM LA AYNI ANLAYABİLİYORUM SORUNLUSUN DA BU KADAR OLMA AQ
ahmet çık şu hesaptan can bozok tan da ban yemiş şimdi canbozokresmis de ahmetin arkadaşı gibi takılıyo ban yemesin diye OIGAJGAWPGJMIOAWMGOAW
onaylamıyolar aga Crâck ve 3. parti uygulamalarını boşuna uğraşma, ) :@Genisys onay alabilirmi konu artik
off ethereum onaylanamıyo off ya off oynayamıcam bansız blok oyunuonaylamıyolar aga Crâck ve 3. parti uygulamalarını boşuna uğraşma, ) :
ASFJNKKSJAJKFSA blok oyunuoff ethereum onaylanamıyo off ya off oynayamıcam bansız blok oyunu
oyle bir sey yok dostum , yonetim herkese ayniAdın 1 kere rat'çı olarak çıktı ya daha sana kanları falan ısınmazlar
Hmm Okey Teşekkürleroyle bir sey yok dostum , yonetim herkese ayni