Satıyorum [Eternality DMA VAL] Aimbot (VisibleCheck) | WebRadar (Icon/Text) | Esp (StreamProof)

Kullanamadın diye kötülemeye çalışman garip (çok kişi olduğundan mesajlar bazen kaçıyor normal), piyasanın içine girdiğini sanmışsın ama üzgünüm daha ilk katmandasın. Ve bahsettiğin ürünlerde aimbot/triggerbot'u kmbox input ile kullanıyorsan şimdilik keyfini çıkart (birkaç gün önce Faceit wave getirdi, yakında Vgk'da getirecek).
8szhkw3.png

Maalesef iyi olduğunu düşündüğün çinli hileler fikir çalabilmek için yardım isteyip kendilerini geliştirmeye çalışıyor ve yine maalesef ki hala Eternality'e yetişemediler.
h47armn.png

Tabi ki
ben kötüleme yapmadım tecrübemi paylaştım lineup konusunda iyi olduğunuzu zaten söyledim, amacım tartışma yaratmak değil görüşlerimi paylaştım, söylediklerinizde kendi yorumunuzdur saygı duyarım.

Kullanamadın diye kötülemeye çalışman garip (çok kişi olduğundan mesajlar bazen kaçıyor normal), piyasanın içine girdiğini sanmışsın ama üzgünüm daha ilk katmandasın. Ve bahsettiğin ürünlerde aimbot/triggerbot'u kmbox input ile kullanıyorsan şimdilik keyfini çıkart (birkaç gün önce Faceit wave getirdi, yakında Vgk'da getirecek).
8szhkw3.png

Maalesef iyi olduğunu düşündüğün çinli hileler fikir çalabilmek için yardım isteyip kendilerini geliştirmeye çalışıyor ve yine maalesef ki hala Eternality'e yetişemediler.
h47armn.png

Tabi ki
bu adamla atışma sancılı

@LOLSHAN
Dma cihazını ve firmwareyi trye özel fiyatla satışınız devam ediyor mu 150 eurodan almayı düşünüyorum da? Yorumlarda nereden alabiliriz sorusuna benden demişsiniz

discord adım ilbeyzz istek attım kabul edermisin

Birkaç ay önce Valorant için yaptığım DMA ürününü Türkiye pazarında da paylaşmaya karar verdim.
Sadece Valorant ile sınırlı değil, şuanda Apex DMA/CS:GO içinde aktif ürünler mevcut fakat public olarak henüz satışa sunmadım.
DMA' nın ne olduğunu bilmiyorsanız yakında açıklama yazacağım.

GAMESTREAM/HID DEVICE GEREKTIRMEZ!

1.gif

2.gif

3.gif

4.gif

5.gif

AimBot
Enable
Key
Visible Check (Inc. Smoke Check)
Team Check
Bone (Head/Nearest)
Fov
Smooth (Min/Max)
Kill Delay
Aim Time
Interval
RCS Enable
RCS Delay
RCS Scale (X/Y)
Weapon Config (Inc. Abilities)

WebRadar
Enable
Gui Style (Text/Icon)
Rotate Stlye (Static/ViewAngle)
Center Style (Map/Player)
Maps (All Maps)
Mobile Device Support (All devices connected to same net)

Visuals
Enable
ESP Box
ESP Health
ESP Weapon (Text/Icon)
ESP Agent (Text/Icon)
FullScreen Support
Stream Proof (OBS/ShadowPlay)

Settings
Config System (Auto Load/Save)
Debug Console
Background Alpha

Invite Hakkında
Invite alabilmek için sadece DMA Cihazınızı onaylanmanız yeterlidir.
Discord' dan ulaşın.

Discord
eternality.win

Fiyat
Aylık 80€ (2.600 TL)​

Hocam sizi discorddan eklemeye çalışıyorum ama yardımcı olur musunuz ürününüzü almayı düşünüyorum ama bir kaç soru sormam gerekiyor

ahh
Birkaç ay önce Valorant için yaptığım DMA ürününü Türkiye pazarında da paylaşmaya karar verdim.
Sadece Valorant ile sınırlı değil, şuanda Apex DMA/CS:GO içinde aktif ürünler mevcut fakat public olarak henüz satışa sunmadım.
DMA' nın ne olduğunu bilmiyorsanız yakında açıklama yazacağım.

GAMESTREAM/HID DEVICE GEREKTIRMEZ!

1.gif

2.gif

3.gif

4.gif

5.gif

AimBot
Enable
Key
Visible Check (Inc. Smoke Check)
Team Check
Bone (Head/Nearest)
Fov
Smooth (Min/Max)
Kill Delay
Aim Time
Interval
RCS Enable
RCS Delay
RCS Scale (X/Y)
Weapon Config (Inc. Abilities)

WebRadar
Enable
Gui Style (Text/Icon)
Rotate Stlye (Static/ViewAngle)
Center Style (Map/Player)
Maps (All Maps)
Mobile Device Support (All devices connected to same net)

Visuals
Enable
ESP Box
ESP Health
ESP Weapon (Text/Icon)
ESP Agent (Text/Icon)
FullScreen Support
Stream Proof (OBS/ShadowPlay)

Settings
Config System (Auto Load/Save)
Debug Console
Background Alpha

Invite Hakkında
Invite alabilmek için sadece DMA Cihazınızı onaylanmanız yeterlidir.
Discord' dan ulaşın.

Discord
eternality.win

Fiyat
Aylık 80€ (2.600 TL)​

ahh fiyat çok yüksek abimm, az düşür be

@LOLSHAN Hocam selamlar konularınızı ve yorumlarınızı özenle takip ediyorum anladımki bu konu da başarılısınız fakat sizlere ulaşabileceğimiz güncel bi adres var mı ilgili konudaki sistemi kurmak istiyorum 2 pc var elimde diğer ürünleri temin edip yazılımınızı satın almak istiyorum görüpte cevaplarsanız cok sevinirim iyi satışlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt