neye dayanarak söylüyorsun ?clutch zaten detected
neye dayanarak söylüyorsun ?clutch zaten detected
Cihazı aldıktan sonra VGK destekleyen herhangi bi fw alman yeterli, illa Clutch fw'si kullanacaksın diye bir durum yok. Fw'ler chipe göre yapılıyor zaten.köksal abi merhaba eger yanlış biliyorsam kusura bakma , senden leet dma almayı düşünüyorum ama leet dma clutch-solution'un cfw kullanıyor diye biliyorum, clutch-solution ise vgk'yı desteklemediklerini söyledir bu konuda bir bilgin varmı , nasıl bir yol izlemeliyim , bir önerin varmı ? @LOLSHAN
VGK için diyorsan blocked ama dt değil. Zaten Clutch sadece EAC/BE destekliyor.clutch zaten detected
eternal got detected after 1 year ud apparently many userss post on this and otehr forumsOn what basis are you saying this?
abi dma kingdom , scarlet vs. vgk cfw satıyorlar ama pek güvenemiyorum , lurker gibi olurlar diye korkuyorum. Sen bunları önerirmisin veyahut senin tavsiye edebilecegin , bir yer var mı ? @LOLSHAN birde abi overlay'de 0 risk için dichen fuser almayı düşünüyorum işimi görürmü ? eternality kullanacagım için kmbox almayı düşünmüyorum, 75T chip ile 35T arasında çok fark varmı ? 35T beni daha çok çekiyor çünkü cfw satanların çogu 35T destekliyor, fikrin nedir abi aydınlatırsan sevinirim, iyi satışlar.Cihazı aldıktan sonra VGK destekleyen herhangi bi fw alman yeterli, illa Clutch fw'si kullanacaksın diye bir durum yok. Fw'ler chipe göre yapılıyor zaten.
hala devam etmekte mi satışlarCihazı aldıktan sonra VGK destekleyen herhangi bi fw alman yeterli, illa Clutch fw'si kullanacaksın diye bir durum yok. Fw'ler chipe göre yapılıyor zaten.
VGK için diyorsan blocked ama dt değil. Zaten Clutch sadece EAC/BE destekliyor.
Kullanamadın diye kötülemeye çalışman garip (çok kişi olduğundan mesajlar bazen kaçıyor normal), piyasanın içine girdiğini sanmışsın ama üzgünüm daha ilk katmandasın. Ve bahsettiğin ürünlerde aimbot/triggerbot'u kmbox input ile kullanıyorsan şimdilik keyfini çıkart (birkaç gün önce Faceit wave getirdi, yakında Vgk'da getirecek).satıcıyla defalarca dma yazılımını almak için discord üzerinden elitepvp üzerinden iletişime geçmeye calıstık ama hiç bir geri dönüş sağlamadı gerekli dma ve firmwareye sahip olmamıza rağmen demek ki müşteriye doymuş arkadaş o yüzden salın gitsin iyikide dönmemiş, piyasanın içine girince zaten cok daha iyi dma yazılımları olduğunu gördük üzülerek söylemeliyim ki lineup harici kendinizi cok geliştirmeniz gerekiyor bir vt veya jr klasmanında olmanız için daha cok yol var hayırlı satışlar.
Tabi kihala devam etmekte mi satışlar