Satıyorum [Eternality DMA VAL] Aimbot (VisibleCheck) | WebRadar (Icon/Text) | Esp (StreamProof)

araştırırken kime sorsam dt yazıyor dma için 1-2 kişinin de dma sattıgını gördüm ondan emin olamıyorum almakta

gameplay videosu gelirmi ?

Bu hile alınabilecek tek hiledir(brnim şahsi görüşürüm) satıcısının formundaki aktivitesinden takip ettiğim süre boyunca her hangi bir yanlışını da görmedim. Bütçesi ve olanakları olan herkesin bu hileyi almasını öneririm salak salak arkasında durulmayan hilelere para vermesini kesinlikle önermiyorum bu arkadaşa güvenmeniz daha faydalı olacaktir.

köksal abi merhaba eger yanlış biliyorsam kusura bakma , senden leet dma almayı düşünüyorum ama leet dma clutch-solution'un cfw kullanıyor diye biliyorum, clutch-solution ise vgk'yı desteklemediklerini söyledir bu konuda bir bilgin varmı , nasıl bir yol izlemeliyim , bir önerin varmı ? @LOLSHAN

Son düzenleme:
köksal abi merhaba eger yanlış biliyorsam kusura bakma , senden leet dma almayı düşünüyorum ama leet dma clutch-solution'un cfw kullanıyor diye biliyorum, clutch-solution ise vgk'yı desteklemediklerini söyledir bu konuda bir bilgin varmı , nasıl bir yol izlemeliyim , bir önerin varmı ? @LOLSHAN
clutch zaten detected

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt