CrazyClara
Uzman Üye
Yılın en fud hilesi ödülü createwindow kulanan bu hileye gidiyor
ben seni anlıyorum @HYDRO da seni anlıyosenin için öğrenecem türkçe bak ne diyecem sana senin yaşın 13 falan sanırım hile alıcak parası olmayıp Crâck me konuların altına gidip Crâck mi arıyorsun merak ettimde
beni bi çok yerde görebilirsin evet kanka 7/25 orda takılıom bensen şey değilmisin (7 25) forceware sunucusunda yatıp kalkan kişi
Hocam bi Crâcked konusu açta millet oynasınYılın en fud hilesi ödülü createwindow kulanan bu hileye gidiyor
knk canım sıkılınca hesap açıyorum cheatglobalde spoof atınca hesap gidiyor ya hiç kendi mailimle hesap açmadım direk hesap açıp geçiyorum bu kdr s*lak olmaya gerek yokKatılım Dün 02:16 da
ben seni anlyıorum
bilemedin ezik 11senin için öğrenecem türkçe bak ne diyecem sana senin yaşın 13 falan sanırım hile alıcak parası olmayıp Crâck me konuların altına gidip Crâck mi arıyorsun merak ettimde
Ben seni anlıyorum ya Epin Game ReSeller'ıHastamısın çocuğum ? Benle alakası ne konunun ?
takılıom yaşın belli oldu a1 türkçebeni bi çok yerde görebilirsin evet kanka 7/25 orda takılıom ben
oooo ne diooBen seni anlıyorum ya Epin Game ReSeller'ı