HYDRO
Uzman Üye
AbOyan çar geldi
AbOyan çar geldi
he ya Crâck yesin de paste olan hile 2 güne değil 1 saate ban attırsın istiyoduk paramız yokhile zaten onların cracklemeye çalışan sizsiniz paranızmı yok crackletmeye çalışıyorsunuz konuyu biraz okusan bu yorumu yazıcağını sanmıyorum
paste olduğuna nerden vardın ( bi alakam yok )he ya Crâck yesin de paste olan hile 2 güne değil 1 saate ban attırsın istiyoduk paramız yok
KDMAPPER kullanıyor MEDUSA SRC olduğu apaçık belli ESP'DEN anlamayanı ben anlıyorum ESP lobi de bug da kalıyor .dpaste olduğuna nerden vardın ( bi alakam yok )
bide ben bakayımKDMAPPER kullanıyor MEDUSA SRC olduğu apaçık belli ESP'DEN anlamayanı ben anlıyorum ESP lobi de bug da kalıyor .d
kdmapper.pdbpaste olduğuna nerden vardın ( bi alakam yok )
kanka medusa kdu kullanıyordu her hile medusa srcsinden yapılmış değil aqkdmapper.pdb
hakaret neden ediyorsunuz ben size hakaret ettimmi ayıp diye bişi var gerçekten yazıkgel bi deney yapalım, gir githuba data ptr pastele en az 2 hafta gitmezsen gel beni sik, anticheatin nası çalıştığını bilmeyen salaklarsınız, ban yok demek ud demek değil
dostum iyi konuşuyorsun eski hilenizden 1 kere ben 1 kere arkadaşım aldı 5 6 maçta ban atıyordu desteğinizde yazıncada spooferınız bozuk diyordunuz komiksinizgel bi deney yapalım, gir githuba data ptr pastele en az 2 hafta gitmezsen gel beni sik, anticheatin nası çalıştığını bilmeyen salaklarsınız, ban yok demek ud demek değil
dostum iyi konuşuyorsun eski hilenizden 1 kere ben 1 kere arkadaşım aldı 5 6 maçta ban atıyordu desteğinizde yazıncada spooferınız bozuk diyordunuz komiksiniz