Epin Game COUGAR (VALORANT) Crâck Me

hesabımı yeni açtım dostum sadece chatglobalden 2 kere hile alıp ban yedik sonuç desteğe de cevap vermiyorlar boş yapma iş yap hileni ud yap artık yeter Overwolften de çıkar şu hileyi gitte external hileni yap hadi
şurda 5 kuruş cpp anlamayanların bana dediğine bak, overwolfta diye internalmi oluyo?

şurda 5 kuruş cpp anlamayanların bana dediğine bak, overwolfta diye internalmi oluyo?
hilene internal demedim ki external hile yapıcaktın en son o sıralar hileyi kullanıyordum ban atmıyor ban atmıyor diyordunuz desteğe yazdığımızda spooferınızda sorun var diyip geçiştiriyordunuz ve her formattan sonra 1 gün hilesiz ban atmıyor hile ile 5 maç 6 maç girince ban atıyorsa kusura bakmayın ama ama spooferda değil hilenizde sorun var demek olur bu bence
update geldiği yok, bi github linki var onu kontrol ediyo başkada bişey yapamıyo zaten, bişey olunca githubu false yapıyo kapatığını sanıyo, bi jmp lik iş
yeni loader getirdiler, eski loaderda hata veriyor, yenide açılıyor

hilene internal demedim ki external hile yapıcaktın en son o sıralar hileyi kullanıyordum ban atmıyor ban atmıyor diyordunuz desteğe yazdığımızda spooferınızda sorun var diyip geçiştiriyordunuz ve her formattan sonra 1 gün hilesiz ban atmıyor hile ile 5 maç 6 maç girince ban atıyorsa kusura bakmayın ama ama spooferda değil hilenizde sorun var demek olur bu bence
hilenin tos da yazıyo biz sana pc 0 sa garanti veririz, sen diyosunki spooferla normal ounuyorum 1 gün, ama eninde sonunda banlıyosa hilesizde oynasan spooferın sıkınıt demeki

hilenin tos da yazıyo biz sana pc 0 sa garanti veririz, sen diyosunki spooferla normal ounuyorum 1 gün, ama eninde sonunda banlıyosa hilesizde oynasan spooferın sıkınıt demeki
işte sorun şuydu ki normalde ban yemeyip hileyi açınca 5 maç oynayınca ban yemem neyse görüşürüz tartışmaya gerek yok süresi bitti zaten kullanmadan :D
paste olsun sonuçta güncelleyebiliyorlarsa sorun yok bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt