3mrovsky
Uzman Üye
yaş : 42ya konuşmim konuşmim diyorum hile sorunsuz çalışıyor 4 gundur sorunsuz neden decected diye taşlamaya çalışıyorsun garip birisin valla
yaş : 42ya konuşmim konuşmim diyorum hile sorunsuz çalışıyor 4 gundur sorunsuz neden decected diye taşlamaya çalışıyorsun garip birisin valla
Biraz daha boş yapmaya devam edip beni kızdırmaya devam edersen allahınla tek kale maç atacağım.mo1ra seni seviyorum ama driver çıkarmışşın
DT olduğunu biliyor da o yüzden MEDUSA SRC edit yapmıyor mesalaya konuşmim konuşmim diyorum hile sorunsuz çalışıyor 4 gundur sorunsuz neden decected diye taşlamaya çalışıyorsun garip birisin valla
Hocam ALLAH'I karıştırmayalımBiraz daha boş yapmaya devam edip beni kızdırmaya devam edersen allahınla tek kale maç atacağım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
evet yasımı saklamadımki hiç bi zamanyaş : 42
Ben seni anlıyorum yaevet yasımı saklamadımki hiç bi zaman
napıyon burda çocuğuna hilemi arıyon amkevet yasımı saklamadımki hiç bi zaman
hile zaten onların cracklemeye çalışan sizsiniz paranızmı yok crackletmeye çalışıyorsunuz konuyu biraz okusan bu yorumu yazıcağını sanmıyorumnapıyon burda çocuğuna hilemi arıyon amk
yan çar geldihile zaten onların cracklemeye çalışan sizsiniz paranızmı yok crackletmeye çalışıyorsunuz konuyu biraz okusan bu yorumu yazıcağını sanmıyorum