Satıyorum 🏆EA FC 25 Cheats & Hacks🏆 🔥 Always Green Finishing, Instant Win, Disconnect & More🔥 🟢alpcheats.com🟢

Hesap alıp satım. Coin biriktirip satmak. Pazarı olan bir oyun en basitinden bazı değerli kartların gerçek parayla satılması gibi ve bu kartları elde etmek için sağlam oynayıp sağlam ödüller alman gerekiyor bunun içinde hile şart oldu :)
Bilgisayarımda olsaydı oyun net şekilde alırdım bayağı başarılısınız tebrik ederim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi satışlar, forumda başka hileleri görmek güzel bir şey.

Maalesef o tür hileler artık ea oyunlarında yapılamıyor. Yapılsa bile anında ban yiyorsunuz.

Teşekkürler efendim.

Sizede iyi satışlar, teşekkür ederim.
Baska bir saticida GEN hilesi var ama sen bilirsin yinede :) Kullananlarda ustelik ban yemiyor 1 haftadir.

1 haftadır ban yemiyorsa zaten detect değildir... 1 ay sonra banlicak halleri yok.
Daha önce fifa oynadın mı veya hilesini kullandın mı bilmiyorum ama EA sistemi diğer oyunlar gibi değil. Oyun ilk çıktığında bu tür hilelerin yapılmasına müsade ediyorlar raporlar geldikçe fixleyip ban atıyorlar. FC24'de de yaptıkları gibi o yüzden bu riski almak istemiyoruz. Şuanda hilemizde kolayca win almak için zaten tüm özellikler mevcut.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt