Evet var ama güncelleme gelmiyor artıkfc 24 içinde hileniz bulunmaktamı hala ?
Çalışmazmı peki ? Çalışsa oyun güncellendiğinde yeni oyun sürümüne güncellenirmi ?Evet var ama güncelleme gelmiyor artık
Geri bildiriminiz için teşekkürler.alpceatten dün bizzat aldım fc24 de de almıstım gayet guvenılır sözünün eridir arkadas yıl bıtene kadar discorddan her türlü yardımcı oluyor pişman olmazsınız kendısıne tsk ederım
oyun guncellendıkce zaten programda guncellenıyor bu konuda kuşkunuz olmasın gecen sene oyun bıtene kadar her guncellemeden sonra en gec 1 gun sonra program her zaman guncellendı
Bazı özellikler çalışır bazıları çalışmaz fakat dediğim gibi artık güncelleme almayacak.Çalışmazmı peki ? Çalışsa oyun güncellendiğinde yeni oyun sürümüne güncellenirmi ?
Hesap alıp satım. Coin biriktirip satmak. Pazarı olan bir oyun en basitinden bazı değerli kartların gerçek parayla satılması gibi ve bu kartları elde etmek için sağlam oynayıp sağlam ödüller alman gerekiyor bunun içinde hile şart olduFifa oyununda hile yapınca ne oluyor yanlış anlaşılmasın yani sonuçta futbol oyunu o anlamda soruyorum