AlpCheats
Uzman Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Evet bıraktı sanırım ama ben eski dostuyum beni kıramadıTeşekkürler kendisi bırakmamış mıydı?
Evet bıraktı sanırım ama ben eski dostuyum beni kıramadıTeşekkürler kendisi bırakmamış mıydı?
Bu hileyi fc24 den beri satıyorum. Oyunda champions diye bir mod var ve bu modda 20 maç hakkın var eğer 20 maçın 20 sini kazanırsan dehşet ödüller veriyor. En basitinden 100k coin veriyor diye biliyorum ve bu oyunun coin pazarı var insanlar deli gibi coin kasıp satışını yapıyorfazla FC oynayan biri değilim ama anladığım kadarı ile maçları oynamadan kazanmaya yarıyor iyide direkt oyunu oynamıyoruz daha çok hızlıca kasılmak için sanırsam ? bu hile ile hangi modlarda kasılabileceğim hakkında bir öneriniz varmı veya "bu hile ile hesabını şundan şuna kastı" diyebileceğiniz birisi gerçi oyun yeni çıktı ama yinede sormak istedim
fc'de ban sistemi var mı?Bu hileyi fc24 den beri satıyorum. Oyunda champions diye bir mod var ve bu modda 20 maç hakkın var eğer 20 maçın 20 sini kazanırsan dehşet ödüller veriyor. En basitinden 100k coin veriyor diye biliyorum ve bu oyunun coin pazarı var insanlar deli gibi coin kasıp satışını yapıyor
uzman üye h.o + iyi satışlarBu hileyi fc24 den beri satıyorum. Oyunda champions diye bir mod var ve bu modda 20 maç hakkın var eğer 20 maçın 20 sini kazanırsan dehşet ödüller veriyor. En basitinden 100k coin veriyor diye biliyorum ve bu oyunun coin pazarı var insanlar deli gibi coin kasıp satışını yapıyor
Evet var hocamfc'de ban sistemi var mı?
Teşekkürleruzman üye h.o + iyi satışlar
Teşekkürler hocamHayırlı satışlar hocam EA oyunlarında hile görmek beni sevindirdi.
Teşekkürlerhelal futbol oyun hilesi görmek iyi geldi xD