İnceleniyor DSSHOP Vanguard Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @BlackPlague
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Çalışmayan ürün + olarak ticketda aşşagılıyolar
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 04.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/dsshop...t-league-of-legends-tpm-sb-hvci-bypass.65045/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Bu arkadaşlardan bypass satın aldım güzel çalışıyor fakat oyun içi connection errorlar yediriyor bağlantın kesiliyor bunların hangi rauntdada olacagı belli olmuyor bunun için iade istedim yapmayacaklarını belirttiler sorun benlen alakalıymış + olarak resim 3 ve resim 4 gördüldüğü gibi beni aşşagılıyorlar
Sen üslubunu bozmadan gerektiği gibi iade istemişsin seni kutladım gerçekten, orada ben dahil başka kişiler olsa çoktan arıza çıkmıştı.

yetkilisinin böyle bir şey yapması black'in sorunu değil iadeyi başlatmış zaten boşa açılmış konu blackin tek yapması gereken yetkili ekibini düzeltmesi

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @BlackPlague
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Çalışmayan ürün + olarak ticketda aşşagılıyolar
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 04.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/dsshop...t-league-of-legends-tpm-sb-hvci-bypass.65045/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Bu arkadaşlardan bypass satın aldım güzel çalışıyor fakat oyun içi connection errorlar yediriyor bağlantın kesiliyor bunların hangi rauntdada olacagı belli olmuyor bunun için iade istedim yapmayacaklarını belirttiler sorun benlen alakalıymış + olarak resim 3 ve resim 4 gördüldüğü gibi beni aşşagılıyorlar
yanlış kullanıyor olabilir misin ben oynarken hiç connection error almadım

bizde connection error almiyoruz bazi insanlarin adim atlamasi vesaire durumunda gerceklesiyor sanirim da bunun cozumu koymuslar zaten cozum uygun gelmemis kullaniciya .

3. Parti yazılım olduğu için nadirde olsa bazı sistemler de sorunlar çıkarabilir. %100 sorunsuz yazılım malesef dünya da yok. Arkadaşa iade vermemin sebebi yetkilimin yaptığı bir hata yüzünden. Yoksa zaten iade gerektiren bir durum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt