İnceleniyor DSSHOP Vanguard Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek yaşım, gerek bu iş kolunda geçen yıllarım içerisinde hiçbir zaman kimseyi tek seferde silip atmadım. Daima herkesin şans hakettiğine inandım ve açtığım tüm kuruluşlar da bunu devam ettirdim. Bu yüzden 2015'den beri bu markette yeri olan birisi olduğumu düşünüyorum. Tabi herkesin bu konularda tavrı farklıdır fakat ben ikinci şans verenlerdenim. Eleştiriniz ve yorumunuz için teşekkürler.
konustukca komiklesiyon sus bence

Üslup önemli birader, ne kadar 1985 yılından beri bu markette olursan ol. Kimseyi aşağılayamazsın, hoş değil.

turkleri assagilayan blackplagueye kukurt tayfaya 1950 yilindan beri hizmet verdigi icin sonsuz tesekkurler

valorantta 1-2 adam gibi türk hariç kimseden hile alınmaz bunu hala anlayamadınız çoluk çocuğu mod ekibine alıp duruyorlar çoğu ya paste ya da dt hile oluyor zaten geçmiş olsun

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @BlackPlague
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Çalışmayan ürün + olarak ticketda aşşagılıyolar
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 04.01.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/dsshop...t-league-of-legends-tpm-sb-hvci-bypass.65045/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Bu arkadaşlardan bypass satın aldım güzel çalışıyor fakat oyun içi connection errorlar yediriyor bağlantın kesiliyor bunların hangi rauntdada olacagı belli olmuyor bunun için iade istedim yapmayacaklarını belirttiler sorun benlen alakalıymış + olarak resim 3 ve resim 4 gördüldüğü gibi beni aşşagılıyorlar
ürünü cheatsellers.com üzerinden aldıysanız sorunu orada çözümlemenizi öneririm, bende başka bir satıcının ürünü ordan almıştım çok güzel ilgileniyorlar ve satıcı ürünü iade etmicem demesine rağmen site yetkilileri titizlikle davranıp paramı iade etmişlerdi. hatta bana 20$ lık ödememde, eğer ödemeyi nakit olarak değil de bakiye olarak istersem 5$'da bonus ekleyeceklerini söylemişlerdi satıcı ters yaptığı için bana.

sunucudaki yetkili hariç @BlackPlague tebrik ederim herşeye rağmen saygısını bozmamış ve iade işlemini başlatmış

Merhabalar, hater çoluk çocuk konuya atlayıp fırsattan istifade kıskançlıklarını dile getirmeden önce açıklamayı yapayım.

- Yetkilimiz henüz yeni olduğu için diline, eline hakim olamamış. Gerekli uyarılar yapıldı.
- Müşterinin iade süreci ticket üzerinden başlatıldı.

ul8BR1Ut_o.png
yeni bile olsa karşısındaki müşteriye nasıl davranacağını saygısı olsa bilirdi bence

Çoluk çocuk yetkili olarak alınırsa böyle şeyler normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt