İnceleniyor DSSHOP Vanguard Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar hata yapabilir. Bizler hataları çözmek için buradayız. Tekrarı olmaması için çabalamak doğru yoldur. Tek bir hata da insanları atmak kovmak amatörlerin işidir.
Valla sen buna hata diyosan şaşırrım kardeş adam aşağılayıp küfür etmiş diliyle etse sıkıntı yok klavyeyeden tuslara basarken ne yazacagini biliyor mu bu herif? Bu sekilde davranmasi bariz sekilde insanları asagılamak sende hata diyip geciyon entersanmışsın

İnsanlar hata yapabilir. Bizler hataları çözmek için buradayız. Tekrarı olmaması için çabalamak doğru yoldur. Tek bir hata da insanları atmak kovmak amatörlerin işidir.
"keske bu urun turklere satılmasa da senin gibi aptallarla ugrasmak zorunda kalmasam" bu mesajdan sonra amator olmak daha iyi :D

Konuyu uzatmanuza gerek yok satıcı iademi yaptı yetkilisinide uyarmış iyi forumlar hepinize

Valla sen buna hata diyosan şaşırrım kardeş adam aşağılayıp küfür etmiş diliyle etse sıkıntı yok klavyeyeden tuslara basarken ne yazacagini biliyor mu bu herif? Bu sekilde davranmasi bariz sekilde insanları asagılamak sende hata diyip geciyon entersanmışsın
Tamam senin için gidip kemerle dövüp duvara asarım ensesinden olur mu?

Merhabalar, hater çoluk çocuk konuya atlayıp fırsattan istifade kıskançlıklarını dile getirmeden önce açıklamayı yapayım.

- Yetkilimiz henüz yeni olduğu için diline, eline hakim olamamış. Gerekli uyarılar yapıldı.
- Müşterinin iade süreci ticket üzerinden başlatıldı.

ul8BR1Ut_o.png
Sorun çözme beceriniz mükemmel seviyede tebrik ederim. Türkleri aşağılayan herifi tutmayı tercih etmeniz sizin markanıza zarar verir başka bir şeye yaramaz naçizane tavsiyemdir. 2 cümle kurmayı bilmeyen insanları kazanmaya çalışmak o yeri başka hak eden insanların hakkına girmekle aynıdır. İyi forumlar

Sorun çözme beceriniz mükemmel seviyede tebrik ederim. Türkleri aşağılayan herifi tutmayı tercih etmeniz sizin markanıza zarar verir başka bir şeye yaramaz naçizane tavsiyemdir. 2 cümle kurmayı bilmeyen insanları kazanmaya çalışmak o yeri başka hak eden insanların hakkına girmekle aynıdır. İyi forumlar
öyle deme ama uyarmadan atmak amatörlerin işi yaa

Gerek yaşım, gerek bu iş kolunda geçen yıllarım içerisinde hiçbir zaman kimseyi tek seferde silip atmadım. Daima herkesin şans hakettiğine inandım ve açtığım tüm kuruluşlar da bunu devam ettirdim. Bu yüzden 2015'den beri bu markette yeri olan birisi olduğumu düşünüyorum. Tabi herkesin bu konularda tavrı farklıdır fakat ben ikinci şans verenlerdenim. Eleştiriniz ve yorumunuz için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt