Satıldı Dma 35T + fuser + makcu + 1:1 firmware Satıyorum (SATILDI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buzkupu

Platinum Üye
Ticaret Puanı:
  1 / 0
İletişim
Merhabalar

Artık ihtiyacım olmadığından ve pek oyun oynamadığımdan cihazlarımı satmaya karar verdim.
İstanbul içi elden verebilirim. İsteyen arkadaşlara kargo da yapabilirim. Ödeme nakit veya havale şeklinde olabilir.
Ayrıca ihtiyacı olan varsa DMA için kullandığım ikinci bilgisayarımı da ayrıca satabilirim.
Dma yazılımı için özel firmware almıştım private. Yazılım almayla uğraşmazsınız.
Bütün set için fiyat 20.000TL

Discord : xdk__

Son düzenleme:
Merhabalar

Artık ihtiyacım olmadığından ve pek oyun oynamadığımdan cihazlarımı satmaya karar verdim.
İstanbul içi elden verebilirim. İsteyen arkadaşlara kargo da yapabilirim.
Ayrıca ihtiyacı olan varsa DMA için kullandığım ikinci bilgisayarımı da ayrıca satabilirim.
Dma yazılımı için özel firmware almıştım private. Yazılım almayla uğraşmazsınız.

ne kadar

kusura bakma hocam fiyatı yeni ekledim
fiyat uygun aslındada alıcak param yok iyi satışlar hocam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar

İstanbul içi elden verebilirim. İsteyen arkadaşlara kargo da yapabilirim.

nerden aldınız?

3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir.

5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar

İstanbul içi elden verebilirim. İsteyen arkadaşlara kargo da yapabilirim. Ödeme nakit veya havale şeklinde olabilir.

iletişim ödeme yöntemi nerede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt