Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olursa olsun müşterinin ailevi değerlerini sövülmez 500Tlyi sen kendi isteğinle aldın müşteriye diyebilirdin bu çok az diye eğer yapamıyorsa keyini teslim etmiyebilirdin bunları yapmayıp birde ailevi değerlerine sövüyorsun daha sonra ise iyi yapmışım diyosun.
Nolur sus

Ban meselesini bilmiyorum ama sövüş meselesi için açmış herhalde.
sunucularına gidip neden böyle birşey yaptınız diye sormaya gittim legit adlı yetkilileri ajan mısın or0spu ç0cu diyip banladı

müşteri her zaman hakılıdır ilgilenmek zorundasın sunucuda everyone çekmeye benzemez

Şikayetlik birşey göremiyorum ben. Adam müşteri olmamasına rağmen defalarca kez bedava key verilmiş. Sadece küfür etti diye şikayet açılması saçmalık. Ürünle alakalı sorun var ise şikayet değerlendirilir. Cg dışarısında oluşan kavgalar tartışmalar forumu ilgilendirmez.

510 tl odediyse sana zaten musterin olmus oluyor otomatikman
@cukurkopek satıcı olsun ben gidip resell olcam diyeyim kendime %50 ucuzdan key alayım sunucuyu kapatayım.

yapamadım diyeyim @cukurkopek 2. kez key ve kılavuz atsın
yapamadım diyeyim 3. kez @cukurkopek key ve kılavuz atsın
yapamadım diyeyim 4. kez @cukurkopek key ve kılavuz atsın
5. kez diyeyim @cukurkopek küfür etsin

Müşterimiz olsa tamam 1.5 ay önce bizi dolandırdıgı icin sunucudan banlanan bir kişi gelipde bizim hakımmızda şikayet açıyor.

ayrıca spoofer güncellemede neyin loaderını atıcam ben

kusura bakmayın ama reseller diye bizi dolandıran biriylede sese girip gel gülüm sana kurulum yapayım diyemem.

sunucularına gidip neden böyle birşey yaptınız diye sormaya gittim legit adlı yetkilileri ajan mısın or0spu ç0cu diyip banladı

müşteri her zaman hakılıdır ilgilenmek zorundasın sunucuda everyone çekmeye benzemez
sese girip yayık yayık konuşursan cevabını alır atılırsın kardeşim seste bende vardım o şekilde bir soru sormadın sen dünkü boksun amacın ne bilmiyorum ama bizzat ben engellemiş bile olabilirim seni sesten. zaten direk quit attın benim seni uyarmamdan sonra.

Ayrıca şu şikayet konularının altında ki hemen satıcı banlansın diye çabalayan satıcı arkadaşlar gerçekten paraya bu kadar aç mısınız? Kendinize gelin ya nasıl bir karaktersizliktir bu. Şu forumda satıcılar azalsın da bir satıcı biz kalalım diye kendinizi yırtıyorsunuz. Bu şekilde şu markette 3-5 ay bile kalamazsınız. Az adam olun rica ediyorum. Satış konuları altında diğer satıcılara laf düşmez. Çünkü tarafsız olacak kadar karakteriniz gerçekten yok. Şu ülkenin geldiği hali gördükçe üzülüyorum. Önüne gelen 100-200 dolar bütçe ile satıcı olursa böyle olur tabi. Global'e açılsanıza şu hareketlerinizi global de yapın 2 günde çeksinler fişinizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt