Çözüldü DivineSoftware Şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski hesabım term yiyip kapandıgı icin ss atamıyorum 510 tl ödedi bize

1. kez yaptı diskleri silmedi
2. kez key verdim bios update atmadı
3.kez verdim delaydayım dedi
4. kez verdim yine yapamadı
5. kez isteyince dayanamadım sövdüm çok iyide yapmışım elime sağlık

zaten müşterimiz falan değil bu eleman reseller adı altında kendine key çekip kapatmıştı suncusunu önceki şikayetinde kanıtlanmıştı herşey boş 12-13 yasındaki cocuklarla ugrasıyoruz

510tl'lik ürün alıp sana tamı tamına yapamadıgın icin 4 kere key atmadıkmı toplamda 8 key vermedikmi nasıl bir nankörsün sen ya harbiden helal olsun :uwot:
kanka ne kadar dar acılı bir insansın

calıstı mı? hayır. 8 key vermen bir sey ifade etmiyor calısmadıgında iadeni yapacaksın

Eski hesabım term yiyip kapandıgı icin ss atamıyorum 510 tl ödedi bize

1. kez yaptı diskleri silmedi
2. kez key verdim bios update atmadı
3.kez verdim delaydayım dedi
4. kez verdim yine yapamadı
5. kez isteyince dayanamadım sövdüm çok iyide yapmışım elime sağlık

zaten müşterimiz falan değil bu eleman reseller adı altında kendine key çekip kapatmıştı suncusunu önceki şikayetinde kanıtlanmıştı herşey boş 12-13 yasındaki cocuklarla ugrasıyoruz
iyi yapmisim diyor bide bu elemandan alisveris yapilmaz

iyi yapmisim diyor bide bu elemandan alisveris yapilmaz
kardeşim spam yapıp mesaj kasmaya SEN çalışıyorsun da bizzat seni kendim şikayette bulundum büyük ihtimalle hesabın gg olacak bundan sonra kime nasıl cevap verdiğine dikkat edersin... eyvallah

ben mi yorum kasmaya geldim kardeşim... banamı dedin ?
Rl2OJi.png

hocam yanlız serverdan banlamanmamışsındır server kapandı hocam
TG7KvuS-85.png

Arkadaşlar streamerleri konudan sıyrılmak için herkesi gönderiyolar konuya.

bu arada ben reselleri değil resellerin başıyım orada ben sadece yayıncı yetiştirir yayıncılara yönlendirme yaparım dostum.

Asla üslubumu bozmayan biriyim ama böyle bir durumda bide üstüne şikayet açmışlar müşterim olmamasına rağmen başkalarından yapabilirsin alışverişini
üslübunu bozup bozmaman bizi ilgilendirmez üstüne üslubunu bozmayan biri küfür edip çok iyi yapmışım demez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt