haklısın knk biraz yanlış olmuşta direkt moderator gece destek veremiyoruz dese uzatmadan konu buralara kadar gelmezmişArkdaş zaten GECE 5'de kapalı cevabını almasına rağmen gelip şikayet açmış ben ona şaşırıyorum zaten
haklısın knk biraz yanlış olmuşta direkt moderator gece destek veremiyoruz dese uzatmadan konu buralara kadar gelmezmiş
ya oğlum gece 5'te kim seninle uğraşacak çocuk musunuz nesiniz siz hayatınızda ticaret nedir ahlak nedir bu kavramlarla işiniz olmadı mı hiç
UZUN HALİNİ OKUMAK İSTEMİYENLER İÇİN ÖZET: Kısaca, kişi Divinesoftware’den aldığı destekten memnun değil. Valorant banını kaldırmak için kullandığı "PESP Spoofer" düzgün çalışmamış, destek ekibine ulaşmaya çalışmış ancak mesajlarına geç yanıt verilmiş, hatta ilgisiz davranıldığını hissetmiş. Staff (destek ekibi) üyelerinin ve owner’ın (sahibin) aktif olmasına rağmen sorularını yanıtlamadığını, sorununu çözmek yerine geçiştirdiklerini ve agresif şekilde davrandıklarını söylüyor. Bu süreçte uzun süre beklemiş, açıklama yapılmadığını belirtmiş ve hayal kırıklığına uğramış.
ben seni bilirim benide burdaki herkes bilir sorun yok dostum aceleci davranmıs arkadaş npDestek istediği saatin gece 5.30 ve spoofer düzgün çalışmadı değil serverlar kapalı.
2-3 kerede kapalı deniyor zaten.
ben seni bilirim benide burdaki herkes bilir sorun yok dostum aceleci davranmıs arkadaş np