Çözüldü Divine software hakkında şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam dün gece serverler kapalıydı. arkadaşta bunu bilmiyor ve destek istiyor arkadaşlar net bilgi vermiyor kurucularda seste. arkadaşa yardımcı olmuyorlarmış anladığım kadarıyla
benimde anlamadığım şey hocam sese girip neden sormadığı zaten fark ettiyseniz destek kanalı birşeye bakıyor olmalılar bazı yetkililerin yeterli olmadığının bende farkındayım

orasını bende anlamadım
zaten hani yetkililer aktif görüyorsun destek kanalında aktifler üzerine hani girip sunucular aktif mi demek çok zor olmamalı ilgisizlik sorunu için bazı yetkililer yeterli değil ama böyle şikayetçi olunacak birşey yok bence

zaten hani yetkililer aktif görüyorsun destek kanalında aktifler üzerine hani girip sunucular aktif mi demek çok zor olmamalı ilgisizlik sorunu için bazı yetkililer yeterli değil ama böyle şikayetçi olunacak birşey yok bence
konu yeni açılmış tahminimce keyde sorun vardır destekteki arkadaşlarda keye bakamıyor üst yetkiliyi etiketliyor size yardımcı olucağız bekleyin diyor sse bakınca çoğu şey anlasılıyor

Kanka sadece kendi şahsi fikrimi söylüyecegim kesinlikle divineyi eleştirmek değil benim başıma gelseydi bu durum
yani alıcı sese gelmek zorunda değil bence yani ses kalabalık gördüğünüz gibi
Hemen hemen 8 kişi var ora gidip böyle soru sormayı ben olsam isterdim
fakat herkesin kafa yapısı farklı

valla bilemedim hocam kimseyi savunmuyorum ne yetkililerin yaptığı doğru nede bu arkadaşın yaptığı açıklama bi açıklama beklemek en iyisi

Kanka sadece kendi şahsi fikrimi söylüyecegim kesinlikle divineyi eleştirmek değil benim başıma gelseydi bu durum
yani alıcı sese gelmek zorunda değil bence yani ses kalabalık gördüğünüz gibi
Hemen hemen 8 kişi var ora gidip böyle soru sormayı ben olsam isterdim
fakat herkesin kafa yapısı farklı

haklısınız hocam sese girip yardım istemek zorunda değil kendi isteği bu arkadaşta sese girip yardım istemistir sesteki yetkililerde tamam bakarız gibi söylemderdede bulunmuş olabilirler alıcının dediği gibi hesaba katmıyorlar beni diyor bekletiyorlar yardım etmiyorlar diyor

yanlış anlamayın yazdıkları eleştiri,kötüleme değildir

haklısınız hocam sese girip yardım istemek zorunda değil kendi isteği bu arkadaşta sese girip yardım istemistir sesteki yetkililerde tamam bakarız gibi söylemderdede bulunmuş olabilirler alıcının dediği gibi hesaba katmıyorlar beni diyor bekletiyorlar yardım etmiyorlar diyor
hocam dediğim gibi konuyu tam olarak bilmiyoruz ondan ne desek yanlış olur gibi iki tarafında oturup konuşup anlaşması bence en makul olan çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt