Çözüldü Divine software hakkında şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka sadece kendi şahsi fikrimi söylüyecegim kesinlikle divineyi eleştirmek değil benim başıma gelseydi bu durum
yani alıcı sese gelmek zorunda değil bence yani ses kalabalık gördüğünüz gibi
Hemen hemen 8 kişi var ora gidip böyle soru sormayı ben olsam isterdim
fakat herkesin kafa yapısı farklı

mikrofonu olmayabilir yada kulaklıgı

saçma bir konu olmuş sabahın 6'sında spoof atmaya calıscak kadar ne bağımlılığı bu

saçma bir konu olmuş sabahın 6'sında spoof atmaya calıscak kadar ne bağımlılığı bu
Ya almış arkadaş gece 5 de, ben(lesuno) uyuyorum, mirac vs de sohbet ediyorlar lighting falan o saatte ticketlarla ilgilenmiyoruz sabaha kadar sabretse sorunu cozulcek ama bakmış 1 i sikayet açmıs bende acayım demis

Ya almış arkadaş gece 5 de, ben(lesuno) uyuyorum, mirac vs de sohbet ediyorlar lighting falan o saatte ticketlarla ilgilenmiyoruz sabaha kadar sabretse sorunu cozulcek ama bakmış 1 i sikayet açmıs bende acayım demis
neden bukadar agresif cevap veriyosun ki ticket dan geçiştireceklerine direkt durumu açıklayabilirlerdi.

neden bukadar agresif cevap veriyosun ki ticket dan geçiştireceklerine direkt durumu açıklayabilirlerdi.
dost mantık geçiştirmek vs. değil o saatte sunucularda problem çıkmış yetkililere bilgi verilmemiş bu yüzdende cevap vermemek yerine eksiık bilgi verilmiş bence bu yüzden cgye şikayet konusu açmak çok saçma birşey

Şu şikayet konularına düzen getirilmeli. gece 5 de yazıyor, cevap alıyor sunucularda problem var kapalı diyoruz ona rağmen gelip üstüne cheatglobalde konu açıyor. rastgele konu açılıyor

Mevzu sabah 5 de destek alamama durumuysa yanlış bir konu olmuş, Kendi sunucum ve moderatorlerim adına konuşuyorum, kimsenin gece ticket bakma zorunluluğu yok çünkü insanlar en azından gece kendilerine vakit ayırmak, uyumak ya da herhangi bir oyun oynamak isteyebilirler. Gün içerisinde zaten bol bol destek sağlıyorlar. Durum gerçekten gece 5 de destek sağlanmaması ise gerçekten açılan konu bana göre yanlış. Fakat gün içerisinde ilgi eksikliği vs. durumu varsa evet incelenmesi gereken bir konu.

Mevzu sabah 5 de destek alamama durumuysa yanlış bir konu olmuş, Kendi sunucum ve moderatorlerim adına konuşuyorum, kimsenin gece ticket bakma zorunluluğu yok çünkü insanlar en azından gece kendilerine vakit ayırmak, uyumak ya da herhangi bir oyun oynamak isteyebilirler. Gün içerisinde zaten bol bol destek sağlıyorlar. Durum gerçekten gece 5 de destek sağlanmaması ise gerçekten açılan konu bana göre yanlış. Fakat gün içerisinde ilgi eksikliği vs. durumu varsa evet incelenmesi gereken bir konu.
Arkdaş zaten GECE 5'de kapalı cevabını almasına rağmen gelip şikayet açmış ben ona şaşırıyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt