Çözüldü Divine Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
banlansın artık bu lesuno benim elimde ss leride çıkarıcam piyasaya benim discordumda şuanda onun tarafından dolandırılan 13 yaşında annesi babası ölen bir çocuk var onla dalga geçip dolandırmışlar gerçekten çok yazık

banlansın artık bu lesuno benim elimde ss leride çıkarıcam piyasaya benim discordumda şuanda onun tarafından dolandırılan 13 yaşında annesi babası ölen bir çocuk var onla dalga geçip dolandırmışlar gerçekten çok yazık
Eğer böyle bir şey var ise gerçekten konu açın. Aksi taktir de büyük bir zan altında bırakma durumu.

sunucunun üst yöneticisi olarak lesuno yerine açıklama yapıyorum

arkadaşın keyi silinmedi arkadaş bizden aldığı ürünle ESKİDEN BİZİM YETKİLİMİZ OLAN tero isimli arkadaşın sunucusuna vouches attığı için sunucudan yasaklandı.

diğer yetkilimiz arkadaşa bir anlık sinirle keyinin silindiğini söylemiş fakat ortada key silinmelik bir durum yok tamamen karalama kampanyası

resimde görüldüğü gibi keyi aktif olarak duruyor

bu yapılan tamamen bir karalama kampanyasıdır bizim yetkilimiz olup bizden çıkıp bize rakip olmayan çalışan bir çocuğun sunucumuzdaki müşteriye bedava key karşılığı cheatglobalde konu açması için yapılmış bir şeydir

BAN YESİN BU ADAM!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt