Discord Log Veriyor Mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o işler öyle yürümez, çocuğun bilgilerini paylaşan kişiler zamanında onun yanında dolaşan çoluk çocuk. öyle discorda şunu ver diyip ertesi gün bilgileri erişemezsin bunun bir süreci, yürürlülüğü var.
ben demıyorum hocam emnıyet dıyor sız hıc merak etmeyın log almak emnıyetın 2 kelımesıne bakar.

Aylık 100-120 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan platformda 70-90 milyonun türk olması sana gerçekçi geliyor mu
bence olabılır hocam türkiyede discord oldukça popüler 70-90 değilde 30 40 civari vardır.

doğru olanı yapılmış bence çok fazla dozu çıktı bu işin

discord userlerinin %67si türk hocam.
8-A09-B982-9-FD8-4-AFE-80-E0-7-B403-C89-AE72.png

Var mı var. C31k, Atat inkar edebilir misin bu grupların pisliklerini ve yaptıklarını? Derdin ne? nerenin savunucususun muhalefet edince havalı mı gözüktün şimdi? İnkar edince farklı ıssız adam triplerine mi girdin? O zaman soruyu değiştirelim, Discord'da ki pedofili ve şantajcıların alınmasına karşı mısın?
Niye karşı olayım olum kendi delüzyonel gerçekliğinde yaşıyorsun az gerçek dünyaya dön. Random şeyler sıkıyosun şuan sadece.

ben demıyorum hocam emnıyet dıyor sız hıc merak etmeyın log almak emnıyetın 2 kelımesıne bakar.
emniyetin öyle bir yazısını görebilir miyim, ayrıca o işler üstte de dediğim gibi öyle olmaz. bırak iki kelimeyi sayfalar da yazsa yeri gelir cevap bile alamaz o işler öyle olmuyor

Var mı var. C31k, Atat inkar edebilir misin bu grupların pisliklerini ve yaptıklarını? Derdin ne? nerenin savunucususun muhalefet edince havalı mı gözüktün şimdi? İnkar edince farklı ıssız adam triplerine mi girdin? O zaman soruyu değiştirelim, Discord'da ki pedofili ve şantajcıların alınmasına karşı mısın?
Yaptıklarını çok abartıyorsunuz hocam voip çekip masum aileleri rahatsız etmekten başka yaptıkları bişey yok. Türeme hepsi az içlerine girseniz vasıfsız lavuklar olduklarını anlarsınız.

emniyetin öyle bir yazısını görebilir miyim, ayrıca o işler üstte de dediğim gibi öyle olmaz. bırak iki kelimeyi sayfalar da yazsa yeri gelir cevap bile alamaz o işler öyle olmuyor
öyle olsun hocam çevremde örnekleri var dediğim gibi ayrıca emniyete kendileri teslim ediyolar emniyetin istemesine gerek de yok.

öyle olsun hocam çevremde örnekleri var dediğim gibi ayrıca emniyete kendileri teslim ediyolar emniyetin istemesine gerek de yok.
evet doğru diyorsun, discord yönetim ekibi türkiyenin gündemini takipteler. resmi bir veri talebi olmadan verileri direkt gönderiyorlar tabii bazen güvercinle gönderdikleride oluyormuş

image.png

evet doğru diyorsun, discord yönetim ekibi türkiyenin gündemini takipteler. resmi bir veri talebi olmadan verileri direkt gönderiyorlar tabii bazen güvercinle gönderdikleride oluyormuş
discord supporttan ticket acıp sorabilirsin benim cevremde örneklerim var dedikçe dalga gecmeye devam edıyorsunuz hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt