Bu forumdaki herkes neyin olduğunu anlayacak kapasiteye sahipBu yorumlarla ancak kendi kalitenizi belli edersiniz, yetkileriniz göz önünde bulundurulduğunda forumun imajını da zedelediğini düşünüyorum.
Bu forumdaki herkes neyin olduğunu anlayacak kapasiteye sahipBu yorumlarla ancak kendi kalitenizi belli edersiniz, yetkileriniz göz önünde bulundurulduğunda forumun imajını da zedelediğini düşünüyorum.
Alaya alınan konunun p3dofili, istisamar, şantaj ve hayvan hakları ihlali olduğu için olabilir mi?niye bu kadar ciddisin
konuyu kapatın bence bu konuya sinirli vesaire olabilirsin cokta normal ama birine yükselmen yanlışAlaya alınan konunun p3dofili, istisamar, şantaj ve hayvan hakları ihlali olduğu için olabilir mi?
Baksana twitterdan takıldığı ne kadar belli hemen karşı tarafa atıflarda bulunma, yersiz ve bi o derece gereksiz karşı tarafın etmediği imalar kullanma. Haber sitesinden okuyamıyor musun dostum twitter olmadan önce bu ülkedeki tüm tecavüzcüler gizli saklı insanlardı da twitter gelince ülke kurtuluşa mı erdi? Yok ama ben tecavüzcülerle aynı cezayı almalıyım çünkü twitter kullanıcısı öyle dedi. Problem benim doğru bilgiye erişimim olmaması değil yanlış bilgilerin fazlalığı. İnanılmaz popüler olan haber hesaplarının çoğu postları asılsız iddaalarla ve yanlış yönlendirmelerle dolu.Nasıl burada sc4m yememek senin elinde, twitterdan da doğru bilgi edinmek senin elinde. Pedofili, t3cavüz, hayvan ist1smarı gibi suçları işleyen kişilerin gizli kalmasını istiyorsanız en az siz de onlar kadar suçlu, ceza almayı hak eden varlıklarsınızdır.
internette paylaşılan videoların sorumlusu izleyici değil göndericidir hocam.Alaya alınan konunun p3dofili, istisamar, şantaj ve hayvan hakları ihlali olduğu için olabilir mi?
cevapla attığın arkadaş muhtemelen hergün sosyal medyaya girip x ülkesinin eşyalarını tüm her şeyini kullanıp a ülkesine acıyan sosyal medyada oraya buraya sallamaya ihtiyaç duyan kişilerdenBaksana twitterdan takıldığı ne kadar belli hemen karşı tarafa atıflarda bulunma, yersiz ve bi o derece gereksiz karşı tarafın etmediği imalar kullanma. Haber sitesinden okuyamıyor musun dostum twitter olmadan önce bu ülkedeki tüm tecavüzcüler gizli saklı insanlardı da twitter gelince ülke kurtuluşa mı erdi? Yok ama ben tecavüzcülerle aynı cezayı almalıyım çünkü twitter kullanıcısı öyle dedi. Problem benim doğru bilgiye erişimim olmaması değil yanlış bilgilerin fazlalığı. İnanılmaz popüler olan haber hesaplarının çoğu postları asılsız iddaalarla ve yanlış yönlendirmelerle dolu.
Sorguhane diye discord sunucusu vardı. Burada 4 gblik bir cinsel içerikli çocuk videoları paylaşılmıştı.Hatta bu forumdada konusu açılmıştı şikayet edelim falan diye.Ama şuan kaldırılmış.Linkler patlamış.Yani herşey dönüyor discordda.pedofili oldukları pekte malum değil. yaşları küçük zaten
18 20 yaşlarındaki bir kişinin çok küçük olduğunu düşünmüyorumpedofili oldukları pekte malum değil. yaşları küçük zaten