Discord Bot İsteklerinizi Belirtin

mesala bi key sistemi olsun o keyi girince stok yerine atıyorum hesap koyalım adam o keyi girince istediğimiz şeyi atsın ornek loader + key gibi onu yapamassan ghostynin oto alım botu gibi adam mesala bi seçenek seç diyo seçiyoz odeme yontemini seçiyoz btc fln şeyini atıyor ilk dediğimi yapamassan onu yaparmısın?
Başladım yapmaya götümden ter akıyor şuan mükemmel hatalar ile karşı karşıyayım. Ayrıca bu keyleri mongodb'ye kaydetmesi gibi bir sistem falan istiyor musun? Eğer istersen yaparım ama yarın paylaşabilirim.

mesala bi key sistemi olsun o keyi girince stok yerine atıyorum hesap koyalım adam o keyi girince istediğimiz şeyi atsın ornek loader + key gibi onu yapamassan ghostynin oto alım botu gibi adam mesala bi seçenek seç diyo seçiyoz odeme yontemini seçiyoz btc fln şeyini atıyor ilk dediğimi yapamassan onu yaparmısın?
Key sistemini yaparken cinnet geçirdiğim için 1-2 kusma mevzusu yaşadım ( şaka yapmıyorum :( ) yarına hazır proje.

Beyler canım sıkıldı gpt'den yardım alarak discord bot yapmayı seviyorum önerilerinizi en detaylı şekilde belirtin kendimde küçük eklemeler yaparak forumda paylaşacağım.

yarın paylaşcam gelenleri ( 20.11.2024 akşam saatleri paylaşıcam yani )
dertlere ortak olacak sohbet edebileceğimiz karşılıklı diyaloğa girebilecek bir bot yapabilirsin

Size şaka yapmıyorum 15dk önce serum yedim :D Ama o sözü verdim yarın hazır o key bilmemne botu

Beyler canım sıkıldı gpt'den yardım alarak discord bot yapmayı seviyorum önerilerinizi en detaylı şekilde belirtin kendimde küçük eklemeler yaparak forumda paylaşacağım.

Discord tabanlı log sistemiyle çalışan ve gönderdiğimiz .lua dosyasını obfleyen ve lisansı saatte 1 kere checkleyen ve cracklenmeye çalışılıyorsa bize haber veren bir sistem yapılabilir

Discord tabanlı log sistemiyle çalışan ve gönderdiğimiz .lua dosyasını obfleyen ve lisansı saatte 1 kere checkleyen ve cracklenmeye çalışılıyorsa bize haber veren bir sistem yapılabilir
hhee üzerinede katcap mayonez olsunmu

chatgpt yazının aynısnı attım al

import discord
from discord.ext import commands
import requests
import time

# Discord bot token
TOKEN = 'YOUR_DISCORD_BOT_TOKEN'

intents = discord.Intents.default()
bot = commands.Bot(command_prefix="!", intents=intents)

# Lisans API URL
LICENSE_API_URL = ' '

# Lua Obfuscation (Basit Ters Çevirme Örneği)
def obfuscate_lua(lua_code):
obfuscated_code = ""
for line in lua_code.splitlines():
obfuscated_code += line[::-1] + "\n" # Basit ters çevirme (obfuscation)
return obfuscated_code

# Lua dosyasını oku ve obfuscate et
def process_lua_file(file_path):
with open(file_path, "r") as f:
lua_code = f.read()

obfuscated_code = obfuscate_lua(lua_code)

with open("obfuscated_example.lua", "w") as f:
f.write(obfuscated_code)

# Discord Bot Başlangıç
@bot.event
async def on_ready():
print(f'{bot.user} has connected to Discord!')
await bot.change_presence(activity=discord.Game(name="Monitoring Licenses"))
# Lua dosyasını obfuscate et
process_lua_file("example.lua") # Lua dosyasının adını güncelleyin

# Saatlik lisans kontrolü
while True:
for user in bot.users:
await check_license(user.id)
time.sleep(3600) # Saat başı kontrol

# Lisans doğrulama işlemi
async def check_license(user_id):
response = requests.get(f"{LICENSE_API_URL}?user={user_id}")
data = response.json()

if not data['valid']:
# Geçersiz lisans durumu
await send_log(f"License check failed for user {user_id}!")

# Cracklenme girişimi tespiti
@bot.command()
async def crack_attempt(ctx, username: str):
# Crackleme girişimi
await send_log(f"Crâck attempt detected by {username}")

# Log mesajını Discord kanalına gönder
async def send_log(message):
channel = bot.get_channel(YOUR_LOG_CHANNEL_ID)
await channel.send(message)

# Botu başlat
bot.run(TOKEN)

moderasyon botu deneyebilirsin kankam faydalı olur

1 davet botu mesela x kisi a kisisini davet edince x 1 davet mesela 2 yasaklı kelime mesela bot örnek vercem mal kelimesiniengeleyin dc deki birisi mal yazınca ilk 15 dk 2 ci yazısında 25 dk fln artsın 3 sohbet botu deilde kod yazan bot olabilir benim arkadasım site yapmıstı 4 mesaca güre seviye belirle mesela 20 mesac demir üye olsun diyelim seviye diye bi kanal ac bot sürekli günvecelesin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt