Discord Bot İsteklerinizi Belirtin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ee neler yaptin paylasta yararlanak ustaa :D

Beyler canım sıkıldı gpt'den yardım alarak discord bot yapmayı seviyorum önerilerinizi en detaylı şekilde belirtin kendimde küçük eklemeler yaparak forumda paylaşacağım.

yarın paylaşcam gelenleri ( 20.11.2024 akşam saatleri paylaşıcam yani )
Yapay zeka destekli konuşan bot yapabilir misin

sadece senin botun değil zaten her satış yapan o botu kullanıyor 2. altyapsı paylasılan bir bot büyük ihtimal
Select menulu yetkili puanlamalı yapan vardır illakı ama methodların aynı oldugunu mu düşünüyorsun altyapının ilk halini free paylaştılar trdeki tüm herkes aynı altyapıyı kullanıyor altyapıyı paylaşan kişiye özel olarak yaptırtmıstım Altyapıyı tutturdunda özellikleri tutturamadın halilcim

ne gibi bir sohbet botu allah aşkına açıklamalı yazın dedim

anladım guard bot. Denerim yapmayı fakat birsürü güvenlik açıkları olduğu için 1-2 günümü alabilir.
sohbeti nası açıklayabilirim,bot yapay zeka destekli olucak,sıkıldığımda falan yazıcam cevap vericem,veya havadurumunu sorduğumda cevap falan vericek chatgpt gibi ama bi tık daha düşüğü

log çeken yapsana yapa bilirsen

sohbeti nası açıklayabilirim,bot yapay zeka destekli olucak,sıkıldığımda falan yazıcam cevap vericem,veya havadurumunu sorduğumda cevap falan vericek chatgpt gibi ama bi tık daha düşüğü
kanka eğer chatgpt'nin api keyini satın alacaksan kullanmak için kolay iş o ama tamamen baştan yapay zeka kodlamam çokkk zor.

Dm den gelen görselleri otomatik indirse kayıt etse mesela kişi silse bile bizde gözüksün save alsın Bi yerde depolasın
https://cheatglobal.com/konu/dm-medya-dosyasi-kaydedici-bot.62374/ açtım konuyu göz atabilirsin. Bilgili birisinden istersen kodu modifiye ederse eğer kendi discord hesabın yani bot değil selfbot olarak yaptırabilirsin.

Beyler canım sıkıldı gpt'den yardım alarak discord bot yapmayı seviyorum önerilerinizi en detaylı şekilde belirtin kendimde küçük eklemeler yaparak forumda paylaşacağım.

yarın paylaşcam gelenleri ( 20.11.2024 akşam saatleri paylaşıcam yani )
mesala bi key sistemi olsun o keyi girince stok yerine atıyorum hesap koyalım adam o keyi girince istediğimiz şeyi atsın ornek loader + key gibi onu yapamassan ghostynin oto alım botu gibi adam mesala bi seçenek seç diyo seçiyoz odeme yontemini seçiyoz btc fln şeyini atıyor ilk dediğimi yapamassan onu yaparmısın?

mesala bi key sistemi olsun o keyi girince stok yerine atıyorum hesap koyalım adam o keyi girince istediğimiz şeyi atsın ornek loader + key gibi onu yapamassan ghostynin oto alım botu gibi adam mesala bi seçenek seç diyo seçiyoz odeme yontemini seçiyoz btc fln şeyini atıyor ilk dediğimi yapamassan onu yaparmısın?
tamam az dur denicem

• Beğen
Tepkiler: VGC
Select menulu yetkili puanlamalı yapan vardır illakı ama methodların aynı oldugunu mu düşünüyorsun altyapının ilk halini free paylaştılar trdeki tüm herkes aynı altyapıyı kullanıyor altyapıyı paylaşan kişiye özel olarak yaptırtmıstım Altyapıyı tutturdunda özellikleri tutturamadın halilcim
bircok seyi tuturdum kendim yapabilcek kabiliyete sabihim bunu sende cok iyi biliyosun uğraşmak istemiyorum sadece

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt