ne gibi bir sohbet botu allah aşkına açıklamalı yazın dedimsohbet botu
anladım guard bot. Denerim yapmayı fakat birsürü güvenlik açıkları olduğu için 1-2 günümü alabilir.eskiden sunucu koruma botları vardı, tabi şuan duruyorlar mı bilmiyorum
rolü vermesinin yanında yazdığı İsim ve yaşı o kullanıcının adı olarak örnek "Kerem - 17" gibi bir isme çevirmesinide sağlayabilirim. Akşam bana güzel yük olacak bunlar ama yapacağım.bota Login sistemi yapmayı deneyebilirsin sunucuya geldikten sonra verify yapmak yerine "örn: adını yaşını soyadını" yazdıktan sonra otomatik kayıt edip rol vermesi
ayrı ayrı sunucularda yaparsan baş ağrıtır birazrolü vermesinin yanında yazdığı İsim ve yaşı o kullanıcının adı olarak örnek "Kerem - 17" gibi bir isme çevirmesinide sağlayabilirim. Akşam bana güzel yük olacak bunlar ama yapacağım.
ticket botu olsa iyi olur mesela secenk sunsun 3tane satın alama gibni vs orda tıklasın tetkilide sebebi görsün neden acıldını flnBeyler canım sıkıldı gpt'den yardım alarak discord bot yapmayı seviyorum önerilerinizi en detaylı şekilde belirtin kendimde küçük eklemeler yaparak forumda paylaşacağım.
yarın paylaşcam gelenleri ( 20.11.2024 akşam saatleri paylaşıcam yani )
benım botu bukadar sevdın madem geliştirip paylaşırımticket botu olsa iyi olur mesela secenk sunsun 3tane satın alama gibni vs orda tıklasın tetkilide sebebi görsün neden acıldını fln
bence erensi bot gibi bir bot yapabilirsin veya l0g botu lighting paylaşmıştı galiba benzerini onu geliştirip daha iyisini yapabilirsin bana göreBeyler canım sıkıldı gpt'den yardım alarak discord bot yapmayı seviyorum önerilerinizi en detaylı şekilde belirtin kendimde küçük eklemeler yaparak forumda paylaşacağım.
yarın paylaşcam gelenleri ( 20.11.2024 akşam saatleri paylaşıcam yani )
yok benımkı tool şeklındeydı verileri felan siz yüklüyordunuzbence erensi bot gibi bir bot yapabilirsin veya l0g botu lighting paylaşmıştı galiba benzerini onu geliştirip daha iyisini yapabilirsin bana göre