Discord Bot İsteklerinizi Belirtin

eskiden sunucu koruma botları vardı, tabi şuan duruyorlar mı bilmiyorum

bota Login sistemi yapmayı deneyebilirsin sunucuya geldikten sonra verify yapmak yerine "örn: adını yaşını soyadını" yazdıktan sonra otomatik kayıt edip rol vermesi

bota Login sistemi yapmayı deneyebilirsin sunucuya geldikten sonra verify yapmak yerine "örn: adını yaşını soyadını" yazdıktan sonra otomatik kayıt edip rol vermesi
rolü vermesinin yanında yazdığı İsim ve yaşı o kullanıcının adı olarak örnek "Kerem - 17" gibi bir isme çevirmesinide sağlayabilirim. Akşam bana güzel yük olacak bunlar ama yapacağım.

rolü vermesinin yanında yazdığı İsim ve yaşı o kullanıcının adı olarak örnek "Kerem - 17" gibi bir isme çevirmesinide sağlayabilirim. Akşam bana güzel yük olacak bunlar ama yapacağım.
ayrı ayrı sunucularda yaparsan baş ağrıtır biraz :)

hile satıcıları için bir bot yapabilir misin, mesela /add gibi bir komutla 10 20 key ekleyeyim, müşteriye de tek komutla göndereyim ve bunların logu bir yere kayıtolsun gibi bir bot var mı bilmiyorum yoksa yapabilir misin?

Beyler canım sıkıldı gpt'den yardım alarak discord bot yapmayı seviyorum önerilerinizi en detaylı şekilde belirtin kendimde küçük eklemeler yaparak forumda paylaşacağım.

yarın paylaşcam gelenleri ( 20.11.2024 akşam saatleri paylaşıcam yani )
ticket botu olsa iyi olur mesela secenk sunsun 3tane satın alama gibni vs orda tıklasın tetkilide sebebi görsün neden acıldını fln

Beyler canım sıkıldı gpt'den yardım alarak discord bot yapmayı seviyorum önerilerinizi en detaylı şekilde belirtin kendimde küçük eklemeler yaparak forumda paylaşacağım.

yarın paylaşcam gelenleri ( 20.11.2024 akşam saatleri paylaşıcam yani )
bence erensi bot gibi bir bot yapabilirsin veya l0g botu lighting paylaşmıştı galiba benzerini onu geliştirip daha iyisini yapabilirsin bana göre

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt