hangi authun içinde anti-debugger var tam olarakKey auth modlanmış http debuggerı tespit edemiyor kendisininde bazı kodları eklemesi lazım

keyauth kullanmıyorum dostum maalesef.
eğer hazır authlardan kullanıyorsan kullandığın authlarda docs kısımları olur oradan apilere göz atıp yapabilirsinilla keyauth olmasına gerek yok ne kullanıyorsan nasıl yapıyorsan anlatsan yeterli
opensource bır authu kullanmasını önermiyorum dostum tabi ki iş yapımcının kendisinde bitiyor fakat yine de tedbir amaclı farklı authlara gidebilirkral direk keyauth kullan boşuna auth kodlama işiyle uğraşma derim, keyauthda seller plan alırsan apisi oluyor onu discord botuna bağlayıp adamların apisine post attığında sana key veriyor bunu basit bir şekilde discord botuna entegre edebilirsin js veya python ile, yada direk keyauthun hazır bot source u var onuda kullanabilirsn
hocam normalde priv geliştiriyodum size veririm dc den yazın bana fakat geliştirilmesi gereken yönleri var. herhangi bi keyauth a bağlı değil veya bi database e keyleri kaydetmiyor kod yani keyler sadece botun içinde kalıyordcden verme şansın varmı hocam