-delete

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan stealer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kanka baya uğraşıp doğru yazıyorum yine bişeyde hata çıkartıyor bide son sürümü kullanıyorum gpt4o
ben glitchde bir gen bota keyauthdan lisans oluşturup koyuyordm örnek /oluştur lisans yazdırıyordum müşterilere herkesin 1 hakkı oluyordu ve koyduğum lisanslardan birini verince o verdiği lisansı databaseden siliyordu böyle yaptım uğraşmadm

beyler bu craftrise, valo gibi oyunlarda hile yapan clientlerin discordlarında kullandıkları key sistemini anlatacak yapacak biri varmı
yani örneğin '/key @stealer' komutuyla key oluşturuyolar bu keyle hileye giriliyo bunun kodu lazım
veya /key @user komutuyla keyle kullanıcı idyi txtye kaydeden bi kod
şimdi sana şu şekilde anlatıyım vds olması gerekiyor ve 1 adet key apisi sen loaderine bu key apisini ekliyosun ve 1 adet tarama koyyosun ve verdikleri key ordaysa oyuna sokar ama değilse oyuna sokmaz ve dc den oluşturma ise sen bota /createkey @stealer HİLE-3131-1453 yazıyosun ve (burayı bende bilmem) onu create yapıp o api ye kaydediyor sonradan da orda @stealer diye etiket atıyosunya oto rol veriyo ama artic te /createkey @stealer java key (opsiyonel müq komut aw) ARTIC-3131-3131 böyle oluyo sistem ama doğru yapman lazım bir şey yapaman

Buna benzer bir tool yapmıştım fakat discord botu değil mail yolluyor. Dc bırakırsan paylaşabilirim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt